; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bruce Willis este mai fericit ca niciodată

21 July 2010

Bruce Willis, www.imdb.comActorul, pe care îl veţi putea vedea în luna august în „Eroi de sacrificiu' alături de Stallone, a declarat că este mai fericit decât fost vreodată alături de soţia sa, Emma Heming, şi că nu credea că i se poate întampla asta, scrie femalefirst.co.uk.

Bruce Willis, care s-a căsătorit cu modelul Emma Heming în luna martie a anului trecut, a mărturisit că nu se aştepta ca după mariajul cu Demi Moore să mai trăiască sentimentul de iubire.

„Sunt mai fericit ca niciodată, iar acest fapt vine după o lungă perioadă în care am fost foarte singur chiar dacă am încercat să mă conving de ideea că mă bucuram de viaţa mea. Înainte să o cunosc pe Emma eram foarte pesimist în ceea ce priveşte posibilitatea de a găsi acea femeie specială cu care să vreau să îmi petrec viaţa,' a spus Willis.

Actorul din seria “Greu de ucis” recunoaşte că s-a luptat multă vreme să depăşească despărţirea de Demi Moore în 2000, după 13 ani de căsnicie din care au rezultat trei fete – Rumer, Scout şi Tallulah. Nu i-a fost uşor nici să rămână prieten cu ea şi cu noul ei soţ, Ashton Kutcher, însă a făcut-o pentru copii.

„Mi-am dat seama că nu are niciun sens să rămân cu regrete. Trebuie să laşi lucrurile să treacă. A fost un moment greu pentru mine în toţi acei ani de după despărţire, dar am purtat o discuţie lungă cu Will Smith într-o zi şi mi-a explicat că trebuie să fac un efort să fiu prieten cu Demi de dragul fetelor,' a adăugat Willis.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare