; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bruce Willis este tată (de fată) pentru a patra oară

03 April 2012

O fi el celebru pentru filmele în care a jucat la Hollywood, dar acasă are parte de cu totul alt scenariu. Bruce Willis este, începând de duminica trecută, tatăl a patru fete. Cea mai mică dintre ele s-a născut pe 1 aprilie şi va primi numele Mabel Ray Willis, scrie Daily Mail.

Bebeluşul cântărea patru kilograme la naştere, iar reprezentantul actorului a anunţat că atât Mabel Ray, cât şi Emma Heming se simt bine.

Legendarul actor din „Die Hard' şi soţia lui, Emma Heming, sunt încântaţi de cea mică, pe care spun că o vor răsfăţa cât cuprinde. Cei doi părinţi s-au gândit la un nume cu semnificaţie şi au ales Mabel, un derivat din franţuzescul „ma belle', care înseamnă „frumoasa mea'.

Bruce Willis mai are trei fete din mariajul anterior cu Demi Moore (Rummer, născută pe 16 august 1988, Scout LaRue, născută pe 20 iulie 1991, şi Tallulah Belle, născută pe 3 februarie 1994).

Bruce Willis a luat-o de soţie pe Emma Heming în martie 2009. Atunci, el spunea că îi este indiferent dacă va avea sau nu copii, atâta timp cât este alături de soţia sa.

„Înainte de a o cunoaşte pe Emma eram pesimist şi nu credeam că am să cunosc acea femeie speciala cu care să-mi petrec viaţa. Credeam că va fi dificil pentru cineva cunoscut ca mine să găsească o femeie care nu are interese ascunse şi vrea să fie cu mine pentru că mă iubeşte pur şi simplu', spunea starul din „Greu de ucis'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare