Homepage  / Vedete străine

Noi imagini cu Bruce Willis, după ce a fost diagnosticat cu demență. Actorul a petrecut cu Demi Moore de ziua fiicei lor, Tallulah

Noi imagini cu Bruce Willis, după ce a fost diagnosticat cu demență. Actorul a petrecut cu Demi Moore de ziua fiicei lor, Tallulah
12

de Cristina Țapu,

Tallulah, fiica cea mai mică a fostului cuplu Demi Moore-Bruce Willis, și-a sărbătorit ziua de naștere. Dat fiind că 30 de ani reprezintă o vârstă importantă, cei mai apropiați oameni din viața ei s-au adunat în jurul ei cu această ocazie specială. Nu au lipsit nici părinții săi și nici pozele emoționante pe care Demi Moore le-a distribuit fanilor.

Bruce Willis a petrecut de ziua lui Tallulah alături de familie

Tallulah Belle Willis a împlinit vârsta de 30 de ani, iar mama ei a dorit să sărbătorească această zi specială nu doar în viața reală, ci și pe Instagram. Demi Moore a postat o fotografie în care apare alături de fiica ei și de Bruce Willis.

Bruce Willis și Demi Moore au încă două fiice, Rumer (35 de ani) și Scout (32 de ani). Din al doilea său mariaj, cel cu Emma Heming Willis, actorul are două fete mai mici, Mabel (11 ani) și Evelyn (9 ani).

Demi Moore îi este alături lui Bruce Willis în lupta pe care o poartă împotriva demenței

La vârsta de 68 de ani, Bruce Willis a decis să se retragă din industria cinematografică în 2022, în urma diagnosticului de afazie. În februarie 2023, Demi Moore și actuala soție a lui Bruce au dezvăluit că starea de sănătate a actorului s-a înrăutățit, fiind diagnosticat cu demență frontotemporală.

FX’s ‘Feud: Capote vs. The Swans’ Season 2 PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

În timpul emisiunii „Radio Andy”, gazda Andy Cohen, în vârstă de 55 de ani, a solicitat actriței să transmită vreun mesaj pentru cei care au în familie o persoană afectată de demență, iar aceasta a răspuns prompt.

„Cred că cel mai important lucru pe care aș putea să-l împărtășesc este că ar trebui să accepte prin ce trec, să respecte astaCând lași în urmă cine au fost, cine crezi că ar trebui să fie ori cine ți-ai dori să fie, abia atunci poți să fii prezent și să te bucuri de ceea ce trăiești, poți să le fii alături necondiționat„, a transmis Demi Moore.

Bruce Willis are nevoie de supraveghere constantă

Starea de sănătate a lui Bruce Willis se deteriorează de la o zi la alta, iar familia face tot posibilul ca actorului să nu-i lipsească nimic și să se simtă înconjurat de iubire și atenție.

„Bruce are zile bune și zile rele, dar în ultimele două luni, mai multe au fost rele. Această experiență a apropiat și mai tare toată familia. Nimeni nu știe cât timp mai are Bruce, așa că absorb fiecare moment pe care-l au cu el. Bruce are parte de îngrijire non-stop, dar cel puțin un membru al familiei este în permanență cu el”, a transmis o sursă din preajma actorului, pentru US Weekly.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton