Homepage  / Vedete străine

Bruce Willis a împlinit 69 de ani. Actorul a fost sărbătorit de fosta, actuala soție și toate fetele sale. Imagini emoționante

Bruce Willis a împlinit 69 de ani. Actorul a fost sărbătorit de fosta, actuala soție și toate fetele sale. Imagini emoționante
24

de Cristina Țapu,

Bruce Willis a împlinit 69 de ani pe data de 19 martie, iar întreaga familie i-a fost aproape în această zi atât de specială pentru actor. Atât Demi Moore, cele trei fiice pe care le are împreună cu Bruce, cât și soția actuală și cei doi copii ai lor au fost prezente la petrecerea organizată în casa starului de la Hollywood.

Bruce Willis a împlinit 69 de ani pe 19 martie

Bruce Willis a fost diagnosticat, în urmă cu câțiva ani, cu o demență frontotemporală, iar diagnosticul primit din partea medicilor l-a determinat să se retragă din actorie întrucât capacitatea sa de a reține replicile sau de a comunica eficient au scăzut considerabil.

bruce-willis-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

Familia îi este aproape în această perioadă, iar fosta soție, Demi Moore și actuala soție, Emma Heming s-au aliat pentru a-i face actorului viața mai ușoară și a-i fi aproape în această luptă cu boala.

„Este greu pentru persoana diagnosticată, este greu și pentru familie. Iar asta nu este diferit pentru Bruce, pentru mine sau pentru fetele noastre. Când se spune că aceasta este o boală care afectează întreaga familie, chiar este”, dezvăluia Emma, în cadrul unei emisiuni.

Demi Moore este prezentă la toate evenimentele importante din viața fostului său soț

Deși este despărțită de Bruce Willis din anul 2000, Demi Moore i-a rămas aproape și participă la evenimentele importante care au loc în viața actorului. Nici de la petrecerea aniversară pentru împlinirea a 69-a de ani nu a lipsit, așa cum reiese din imaginile distribuite pe contul personal de către actriță.

În februarie 2023, Demi Moore și actuala soție a lui Bruce au dezvăluit că starea de sănătate a actorului s-a înrăutățit, fiind diagnosticat cu demență frontotemporală.

Bruce Willis, fotografii adorabile cu nepoata sa, Louetta. Ce mesaj înduioșător i-a dedicat actorului fiica sa, RumerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 24

În timpul emisiunii „Radio Andy”, gazda Andy Cohen, în vârstă de 55 de ani, a solicitat actriței să transmită un mesaj pentru cei care au în familie o persoană afectată de demență, iar aceasta a răspuns prompt.

„Cred că cel mai important lucru pe care aș putea să-l împărtășesc este că ar trebui să accepte prin ce trec, să respecte astaCând lași în urmă cine au fost, cine crezi că ar trebui să fie ori cine ți-ai dori să fie, abia atunci poți să fii prezent și să te bucuri de ceea ce trăiești, poți să le fii alături necondiționat„, a transmis Demi Moore.

Bruce Willis suferă de demență frontotemporală

Actorul din „Die Hard” suferă de demență frontotemporală (FTR) – o formă neobișnuită a bolii care provoacă o deteriorare a personalității, a comportamentului și a limbajului – iar prietenul său, Glenn Gordon Caron, a recunoscut că starul „nu mai simte bucurie de a trăi”.

Soția actorului Bruce Willis, actrița Emma Heming, a dat detalii noi despre starea starului hollywoodian, care a fost diagnosticat cu demență fronto-temporală la începutul anului.

Heming a vorbit despre evoluția stării de sănătate a soțului ei, cu ocazia săptămânii mondiale care atrage atenția asupra acestei maladii debilitante. Soția lui Bruce Willis (68 de ani) a spus că nu știe dacă starul hollywoodian este conștient de ce i se întâmplă și de boala sa. „E greu de știu”, a spus ea. „E greu de știut.”

Sursă foto: Hepta – Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton