; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bros Project se pregătesc de o nouă lansare

27 April 2013

Vară, soare, mare și o mamasita! Asta inspiră această piesă atunci când o asculți prima oară! Pentru că Bailamos este piesa la care cei doi producători timișoreni Ciprian Diac și Ovidiu Goja au muncit din greu timp de trei luni de zile în studioul lor de înregistrări, alăuri de tânărul lor colaborator .

Ritmul incendiar al piesei, vocea cu influențe latino' al lui Shayan și versurile care cheamă lumea la dans, sunt doar câteva dintre ingredientele pentru a face din acest single unul dintre hiturile verii

Ideea cu această piesă, a venit din partea lui Shayan iar noi am fost foarte deschiși acestei propuneri!', au spus băieții.

Noi asta facem! Facem muzică și împreună, cu multă putere de muncă, o tonă de ambiție și multă voință am reușit să compunem o piesă comercială special pentru această vară! Dacă se va dovedi un succes, va urma și un videoclip, bineințeles!' a precizat unul dintre membrii trupei.

Zilele următoare urmează lansarea unei variante de club și un remix făcut de Tamir Assayag, un cunoscut producător din Israel.

http://http://www.youtube.com/watch?v=aHskAlV2zl4
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare