; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brooke Shields nu vrea ca odraslele să-i calce pe urme

08 September 2010

Actriţa de 45 de ani, care are două fiice – Rowan (7 ani) şi Grier (4 ani) – cu soţul Chris Henchy (46 de ani), se bucură că fetele nu vor să intre în lumea filmului, dar spune că le va susţine dacă se răzgândesc pe măsură ce cresc, anunţă femalefirst.co.uk.

„De curând, copiii mei au dat audiţii pentru o apariţie cameo în unul din filmele soţului meu. Au fost la machiaj şi coafor, s-au agitat la garderobă, au mâncat la cantină, dar au refuzat să meargă mai departe. Când le-am întrebat ce s-a întâmplat, mi-au spus că vroiau doar să treaca pe la machiaj şi coafor', a explicat Brooke Shields.

„Dacă ar fi după mine, nu le-aş lăsa să se apuce de actorie. Dar le voi susţine atâta timp cât vor merge la şcoală', a mai spus ea.

Brooke Shields a mai spus că este o mamă exigentă, pentru că se teme de influenţele venite din exterior.

„Sunt genul de mamă care se implică în viaţa copiilor şi mă consider norocoasă că pot să fac asta. Copiii sunt atât de avansaţi în zilele noastre. Este ca şi cum sunt cu o generaţie înaintea noastră – probabil că fiecare generaţie de părinţi simte asta. Conţinutul de la televizor este orientat spre un public matur, iar copiii de pe sticlă pe care fetele mele îi imită nu par autentici. Trebuie să mă fac înţeleasă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare