; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brooke Shields îşi deranjează vecinii

17 March 2010

Actriţa Brooke Shields (44 de ani) îşi modifică substanţial casa din zona West Village (New York) şi îşi enervează la culme vecinii. Femalefist.co.uk informează că ceilalţi locatari din zonă sunt atât de deranjaţi de zgomotul constant şi de mizeria cauzată de constructori încât ameninţă că se vor muta de acolo. „Încep construcţia la ora 6, în fiecare dimineaţă, şi oamenii sunt ultragiaţi. Durează de luni întregi şi cei din clădirile învecinate ameninţă cu mutatul dacă nu încetează', a explicat un chiriaş din zonă.

În plus, orice plângere adresată muncitorilor s-a lovit de aceeaşi replică: „Dacă aveţi o problemă, vorbiţi cu Brooke Shields'. În ciuda problemelor pe care le au acum cu actriţa, vecinii acesteia recunosc că au fost entuziasmaţi în 2008, când aceasta s-a mutat acolo.

Brooke Shields – care împarte casa în valoare 5,6 milioane de dolari cu soţul ei (Chris Henchy) şi fetele lor (Rowan, 6 ani şi Grier, 3 ani) – s-a apărat spunând că are permis de construcţie şi că modificările se fac conform legii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare