; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brittany Murphy a murit din neglijenţă

12 March 2010

Brittany Murphy şi Simon Monjack s-au căsătorit în mai 2007

Dispariţia prematură, la numai 32 de ani, a actriţei Brittany Murphy putea fi evitată printr-o banală vizită la medic. Prietenii ei îi acuză soţul de influenţă nefastă asupra ei.

La trei luni de la neaşteptata dispariţie a actriţei Brittany Murphy, familia nu se consolează cu simpla menţionare a ei pe lista dispăruţilor la recenta gală Oscar, iar prietenii încă îşi pun întrebarea: putea actriţa fi salvată?

Pe 20 decembrie 2009, actriţa Brittany Murphy a murit în propria casă din Los Angeles, în urma unui atac de cord. A fost găsită inertă, în duş, de către mama sa, Sharon, însă intervenţia medicilor a fost inutilă: vedeta de 32 de ani nu a putut fi salvată.

Raportul autopsiei arată că moartea actriţei a fost provocată de un cumul de factori: avea pneumonie, era anemică şi lua foarte multe medicamente (au fost găsite reţete pentru zece medicamente). „Toată această combinaţie a ucis-o', spun legiştii, citaţi de revista „People'. Dacă ar fi vizitat un doctor, moartea ei ar fi putut fi prevenită. Soţul actriţei, Simon Monjack, susţine că Murphy era îngrijită corespunzător şi că nimeni nu a ştiut că suferă de pneumonie.

Sharon Murphy, mama actriţei, nu înţelege răutăţile la adresa ginerelui său.

În toată această dramă, foşti prieteni ai actriţei ies la iveală cu acuzaţii la adresa soţului care, susţin ei, ar fi izolat-o pe vedeta din „Sin City' de grupul de amici şi ar fi transformat-o într-o persoană nesigură şi dependentă. Apropiaţii actriţei ar fi avertizat-o pe Murphy că englezul Monjack (39 de ani) are probleme cu banii, că a mai fost căsătorit şi că s-a însurat cu ea ca să evite deportarea din SUA (avea viză expirată) şi că, în esenţă, se foloseşte de numele ei atât la Hollywood, cât şi pentru a sta cu acte în regulă în SUA.

Ea ar fi refuzat discuţiile şi s-ar fi izolat de restul lumii. „Dacă vroiai să vorbeşti cu ea, vorbea el în numele lui Brittany', spun prietenii. Tot aceştia susţin că, în ultima vreme, actriţa se plân gea că se simte rău, dar că nu „se pricepea la a avea grijă de ea însăşi' şi, în plus, era stresată de bani. „Simţea că nu are timp ca să-i fie rău'.

La rândul său, văduvul neagă acuzaţiile că ar fi profitat de actriţă şi că ar fi neglijat-o, susţinând că „nu am făcut altceva decât să o iubesc, să o susţin şi să fiu alături de soţia mea'.

Iar soacra sa, Sharon, îi ia apărarea, declarând că „orice ar fi făcut, Brittany ştia. Cât despre bani, Simon o sprijinea, el plătea pentru tot'.

Familia actriţei pune bârfele pe seama geloziei („deşi nu e nimic pe care să fii gelos acum'), însă zilele lui Monjack în showbiz-ul american par a fi numărate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare