Homepage  / Vedete străine

Britney Spears, ținta unor noi acuzații uluitoare. Cum a reacționat artista. „Mi se rupe inima”

Britney Spears, ținta unor noi acuzații uluitoare. Cum a reacționat artista. „Mi se rupe inima”
9

de Andra Stana,

Britney Spears a răspuns zvonurilor vehiculate în ultima perioadă de presa tabloidă britanică. Recent, despre „Prințesa Muzicii Pop” s-a scris că ar avea grave probleme, iar familia ar fi din ce în ce mai îngrijorată.

Tabloidul britanic The Sun a publicat în acest weekend un articol în care susținea că fostul soț al lui Spears, Kevin Federline, a spus că Britney „ia metamfetamină”. „M-am rugat ca cineva să facă public acest lucru și ca ea să se trezească… Este înspăimântător”, susținea The Sun că Federline a declarat, adăugând că acesta a plănuit o intervenție.

Britney Spears, reacție neașteptată la zvonurile privind drogurileIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Presupusele comentarii ale lui Federline au devenit virale. Până la urmă, acestea au ajust și la urechile fostei lui soții. Britney Spears a intrat duminică pe Instagram pentru a nega afirmațiile, scrie rollingstone.com.

„Faptul că oamenii susțin lucruri care nu sunt adevărate este atât de trist”, a spus Spears. „S-ar putea să nu fie chiar ei cei care spun astfel de lucruri, pentru că nu are niciun sens pentru mine ca ei să spună așa ceva.”

Cei doi băieți ai lui Britney Spears se mută în Hawaii

În ultimele luni, s-a raportat că Federline și cei doi fii pe care îi are împreună cu Britney, Jayden și Preston, plănuiau să se mute în Hawaii, ceea ce i-ar fi îndepărtat și mai mult de Spears. Se pare că nu au mai văzut-o pe Spears de mai bine de un an. O potențială bătălie pentru custodie din cauza mutării a fost evitată atunci când Spears și-a dat acordul pentru mutare.

„Mă întristează pentru că m-am străduit atât de mult să fac lucrurile frumoase pentru tine și nu a fost niciodată suficient de bine. Așa că voi mergeți pe la spatele meu și vorbiți despre mine… mi se rupe inima și știrile sunt atât de josnice… Întotdeauna am simțit că știrile mă intimidează… Este trist pentru că toată lumea stă deoparte ca și cum ar fi în regulă să inventezi minciuni în asemenea măsură”, a continuat Spears. „Să sperăm că sunt doar știrile care sunt pline de ură și că nici Kevin, nici Preston nu au spus vreunul dintre aceste lucruri.”

Kevin Federline: „Continuă să ne hărțuiască familia”

Aproape pe loc, Federline a emis o declarație pentru TMZ, recunoscând că, deși a acordat un interviu pentru The Sun, nu el a făcut afirmațiile despre metamfetamină.

„Ne întristează familia că Daphne Barak și Erbil Gunasti de la [The Sun] au decis să fabrice minciuni și să publice în Daily Mail și The Sun durerea sufletească trăită de familia noastră, împreună cu trauma copiilor noștri minori. Le-am permis lui Daphne & Bill să intre în casa noastră pentru că am avut încredere în ei, dar această încredere s-a pierdut și am rupt legăturile în martie din multe motive pe care alegem să nu le detaliem aici.”

Federline a continuat: „Este foarte supărător că [Barak] continuă să ne hărțuiască familia, când noi i-am cerut în repetate rânduri să ne lase în pace. Așa cum a fost publicat anterior, familia noastră a vorbit cu doamna Barak și cu domnul Gunasti de câteva ori, iar acest lucru a fost făcut într-un mod respectuos, cu dragoste și compasiune pentru Britney și familia Spears. Minciunile și încercările ei de a exploata minorii sunt o momeală pentru click-uri și un alt exemplu respingător al locului în care, din păcate, s-a scufundat astăzi un anumit jurnalism.”

Răspunsul de duminică al lui Spears vine la doar câteva săptămâni după ce cântăreața s-ar fi împăcat cu mama ei, Lynne.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton