Homepage  / Vedete străine

Britney Spears, surprinsă de paparazzi în Mexic. Artista arată complet diferit în realitate față de imaginile pe care le distribuie pe internet

Britney Spears, surprinsă de paparazzi în Mexic. Artista arată complet diferit în realitate față de imaginile pe care le distribuie pe internet
10

de Cristina Țapu,

Britney Spears se bucură de o vacanță în Mexic, unde paparazzi au surprins-o pe străzile orașului. Artista arată semnificativ diferit față de fotografiile și videoclipurile pe care le postează pe rețelele de socializare, iar fanii sunt de părere că Britney se confruntă din nou cu depresia.

Britney Spears, surprinsă de paparazzi în Mexic

Britney Spears, una dintre cele mai mari vedete pop, a traversat perioade dificile de la divorțul de Sam Asghari și după pierderea ultimei sale sarcini în 2022.

Aceste momente au avut un impact profund asupra celebrei artiste, care a fost copleșită de provocări, încercări și depresie. Fanii săi au fost adesea îngrijorați când vedeau postările ei pe contul personal de Instagram, pentru că gesturile vedetei sugerau că nu se află într-o stare emoțională echilibrată.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Britney Spears is all smiles as she returns from Mexico After Reportedly Rekindling With Her Two Sons **WEB EMBARGO UNTIL June 25, 2024 @ 9:30pm ET**Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Recent, paparazzi au surprins-o pe Britney pe străzile din Mexic, iar aspectul său real nu coincide cu cel din postările ei de pe Instagram. Se pare că vedeta a câștigat în greutate în mod vizibil, în contrast cu silueta sa suplă din Reel-urile pe care le împărtășește pe Instagram.

Derajată de imagini, Britney a simțit nevoia să clarifice și a publicat un video pe Instagram în aceeași rochie pe care o purta în ziua în care a fost fotografiată de paparazzi. Artista susține că jurnaliștii au modificat imaginile pentru a crea o perspectivă eronată asupra sa și a da naștere speculațiilor.

„Aici port aceeași rochie chiar cu o seară înainte de ziua în care m-au fotografiat paparazzi. Aceeași rochie, aceeași fată! Înțeleg că nu am un corp perfect, dar știu sigur că nu am celulită pe picioare în felul în care apare în pozele făcute de paparazzi! Știu și modul în care îmi fac poze în public paparazzi atunci când ies și pare că arăt ca o altă persoană. Simt că fac bullying cu mine și că sunt foarte abuzivi. E adevărul și nu e sănătos pentru mintea și corpul meu”., a scris artista în descrierea videoului.

Britney Spears a făcut dezvăluiri uimitoare în cartea sa de memorii

De când a fost eliberată de sub tutelă, în 2021, lumea a așteptat ca Britney Spears să își spună povestea. Doi ani mai târziu, acest moment a sosit, datorită lansării mult-așteptatei sale cărți de memorii, „The Woman in Me”, care a apărut pe 24 octombrie 2023.

În cartea de memorii, Britney detaliază cum tatăl ei i-a criticat corpul pe tot parcursul tutelei. Dacă eu credeam că a fi criticată în presă în legătură cu corpul meu era ceva rău, mă durea și mai mult când asta venea din partea propriului meu tată”, scrie ea. „Mi-a spus în mod repetat că arăt grasă și că va trebui să fac ceva în privința asta.” 

În volumul „The Woman in Me”, Spears a pomenit și idila pe care a avut-o cu actorul Colin Farrell. Vedeta pop a detaliat aventura pe care a avut-o cu actorul Colin Farrell, în anul 2002. Potrivit unor pasaje din carte obținute de jurnaliștii de la Time, Britney Spears a scris că a avut o relație scurtă cu celebrul actor. 

Ea l-a vizitat pe platourile de filmare ale thriller-ului de acțiune „S.W.A.T.”, iar apoi au urmat două săptămâni intense, căci din relația lor a fost descrisă ca fiind o „încăierare”. 

„Cearta este singurul cuvânt care se potrivește. Eram unul peste altul, luptându-ne cu atâta pasiune încât părea că suntem într-o luptă de stradă”, ar fi explicat Britney. 

Sursă foto: Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton