; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Britney Spears suferă de ADHD și nu se tratează

06 June 2012

Britney Spears (30) le dă bătăi de cap colegilor ei de la „X Factor'. Artista, care e unul dintre jurații show-ului, alături de Simon Cowell, Demi Lovato și LA Reid, nu poate sta locului și chiar a plecat fără nicio explicație din timpul filmărilor, scrie Daily Mail.

Din cauza agitației de care dă dovadă frecvent, se crede că Britney suferă de ADHD, o tulburare comportamentală care se traduce prin lipsa puterii de concentrare.

Problemele au apărut încă din prima zi de filmare pentru ediția americană a show-ului „X Factor', când Britney Spears (plătită cu 15 milioane de dolari) s-ar fi luat de milionarul Simon Cowell, numindu-l nesimțit și prost-crescut.

LA Reid, Demi Lovato, Simon Cowell, Britney Spears

O sursă citată de site-ul Radar online a spus că „Britney a fost diagnosticată cu ADHD în adolescență și a luat tratament pentru boala asta'. Cu toate acestea, vedeta a încetat să ia medicamentele imediat ce a aflat că ele interferează cu alte substanțe prescrise de medicul personal.

Aceeași sursă a mai spus că Simon Cowell „a aflat de istoricul medical al lui Britney înainte ca ea să semneze contractul', iar schimbările ei de atitudine din timpul filmărilor pentru „X Factor' nu l-au speriat pe mogulul media.

Primul sezon al show-ului a fost jurizat de Simon Cowell, producătorul L.A. Reid şi cântăreţele Nicole Scherzinger şi Paula Abdul, dar ultimele două au fost concediate după ce emisiunea n-a atins audienţele scontate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare