; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daily Instagram Posts

Britney Spears s-a logodit? Cum a fost surprinsă artista la un eveniment monden

24 July 2019

Britney Spears, în vârstă de 37 de ani, a apărut pentru prima dată pe covorul roșu la brațul iubitului ei, Sam Asghari (25 ani). Cei doi au participat la premiera filmului „Once Upon a Time in Hollywood' din Los Angeles. 

Deși formează un cuplu din anul 2016, Britney Spears și mai tânărul ei iubit nu au apărut niciodată împreună pe covorul roșu. Au decis totuși, că este timpul să își facă debutul la premiera celui mai așteptat film al anului, „Once Upon a Time in Hollywood'. 

Cântăreața a avut ținuta simplă, alcătuită dintr-o rochie roșie asimetrică, a fost accesorizată cu o pereche de sandale negre cu platformă, un colier strălucitor și un inel cu diamant. Presa internațională speculează că iubitul artistei ar fi cerut-o deja de soție, însă reprezentanții celor doi nu au oferit nici o declarație pe marginea acestui subiect. 

 

22 July 2019 – Hollywood, California – Britney Spears. “Once Upon A Time In Hollywood” Los Angeles Premiere held at The TCL Chinese Theatre. Photo Credit: Birdie Thompson/AdMedia

Presa internațională și-a îndreptat atenția către viața personală a artistei după anunțul că se va retrage din activitate pentru o perioadă nedefinită de timp, focusându-se astfel pe tratamentul de vindecare al tatălui ei, care a suferit o ruptură de colon.

În aprilie, cântăreața s-a internat într-o clinică de tratament pentru probleme de ordin psihologic.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare