; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Britney Spears îşi vrea viaţa înapoi

11 October 2010

Prinţesa pop încă plăteşte pentru greşelile din trecut, are parte de scandaluri şi înregistrează de zor la un album.

.

Dacă credeaţi că Britney Spears îşi împarte timpul între cumpărături, procese şi testarea ofertei restaurantelor de tip fast-food, mai gândiţi-vă! Cântăreaţa de 28 de ani lucrează la un nou album, programat pentru lansare în 2011, şi a înregistrat deja primele trei piese.

.

La cheremul tatălui

Britney Spears spera să redobândească controlul asupra averii personale, dar decizia din ianuarie 2008 a fost prelungita pe perioadă nedeterminată: tatăl cântăreţei, Jamie Spears, îi administrează afacerile de când a fost luată cu forţa şi internată înstr-o secţie de psihiatrie în urma unei căderi nervoase.

Custodia copiilor – Sean Preston (5 ani) şi Jayden James (4 ani) se află în grija fostului soţ, Kevin Federline – reprezintă o altă prioritate pentru Britney, care şi-a făcut ordine în viaţa privată şi este implicată de mai bine de un an într-o relaţie cu agentul Jason Trawick.

Însă, deşi face eforturi pentru a demonstra că s-a schimbat şi a depăşit perioada rebelă, scandalurile o urmăresc în continuare: în septembrie, a fost acuzată de hărţuire sexuală de un fost bodyguard; la începutul acestei luni, bona a copiilor a chemat-o în instanţă pentru că solista nu a plătit-o.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare