Homepage  / Vedete străine

Britney Spears cere iar ajutorul fanilor într-o problemă personală

Britney Spears cere iar ajutorul fanilor într-o problemă personală
10

de Vasilica Rogozanu,

Cântăreața Britney Spears (39 de ani) trece, după 13 ani de agonie, printr-o perioadă mai bună a vieții ei: săptămâna trecută Britney a scăpat de sub tutela tatălui ei, Jamie (69 de ani). Un judecător din Los Angeles a decis că este în interesul cântăreței să suspende deciziile din 2008, când tatăl ei a luat controlul asupra deciziilor medicale, financiare și de orice altă natură ale fiicei lui.

Așa cum arată și documentarul recent de pe Netflix „Britney vs Spears”, în 2008 cântăreața a fost pusă sub tutelă, în condiții destul de ciudate: s-a invocat demența, iar medicul care a pus semnătura pe acte era un geriatru!

De-a lungul ultimilor 13 ani, Spears a dus o luptă constantă de a se elibera de controlul tatălui, descris ca fiind „alcoolic” de către avocatul ei, tată care a amenințat-o frecvent că îi ia copiii și care a câștigat, numai în cei doi ani cât Britney a cântat în Las Vegas, 2,1 milioane de dolari, în timp ce Britney avea lunar alocată o sumă de 8000 de dolari.

La momentul deciziei judecătorești, Britney Spears era în vacanță împreună cu logodnicul ei, Sam Asghari, în Polinezia Franceză.

Britney SpearsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Britney a vrut să plece departe și să se relaxeze cu noul ei logodnic”, a spus sursa.

„Nu a participat virtual la ședința judecătorească. Ea a avut mai multe discuții detaliate cu avocatul ei înainte de ședință și a avut încredere că el va face treabă bună, iar el a făcut asta”, au declarat surse pentru Page Six. La aflarea veștii că tatăl ei nu mai este tutorele ei legal, cântăreața a izbucnit în plâns.

„Începuse să creadă că nu va mai veni niciodată ziua în care controlul dominator al tatălui ei asupra fiecărui aspect al vieții sale se va termina, dar în cele din urmă s-a întâmplat. Nu a mai simțit o așa bucurie de 13 ani încoace”, a mai declarat sursa citată de Page Six. 

Luni, Britney a mulțumit public fanilor ei, care au inițiat în 2019 mișcarea #Free Britney, după ce pe internet au apărut speculații că Spears fusese internată fără voia ei într-un centru de boli mintale (fapt confirmat ulterior de ea în instanță). 

„Mișcarea # FreeBritney … Nu am cuvinte … datorită vouă și încercării voastre constante în a mă elibera de sub tutelă, viața mea este se îndreaptă acum în această direcție”, a scris ea pe contul de Instagram. 

În același mesaj, cântăreața a cerut sfatul fanilor: unde să se căsătorească cu Sam Asghari, iubitul ei din ultimii ani, care i-a stat alături în bătălia purtată cu tatăl ei.

„Avem o problemă destul de mare acum. Nu știu unde să mă mărit. Nu știu dacă să alegem Italia, Grecia, Australia sau New York”, le-a transmis cântăreața fanilor ei, cerându-le sfatul.  Britney Spears și Sam Asghari s-u logodit la jumătatea lunii septembrie, după o relație de aproape cinci ani. 

Pe 12 noiembrie, va avea loc o altă înfățișare în procesul prin care Britney Spears încearcă să scape de tot de tutela legală instituită acum 13 ani. 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton