; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Britney Spears este acuzată de hărţuire sexuală

10 June 2010

Britney SpearsFostul bodyguard al cântăreţei susţine că a fost hărţuit sexual. Fernando Flores spune că a renunţat la postul său după ce Britney Spears (28 de ani) a defilat de mai multe ori goală în faţa lui, relatează femalefirst.co.uk.

Fostul poliţist se gândeşte acum să o cheme în instanţă pe Britney Spears, deoarece susţine că aceasta îi făcea constant avansuri, iar el se temea că o să-şi piardă postul dacă nu-i face pe plac.

Un prieten de-al acestuia a explicat: „Nu a mai rezistat. Şi-a dat demisia săptămâna trecută şi se gândeşte să o dea în judecată. Este greu să lucrezi cu Britney. Este un coşmar să-i faci faţă, iar sentimentele ei sunt scăpate de sub control. Se plimbă dezbrăcată prin casă şi ţipă la angajaţi'.

„Din nefericire pentru Fernando, ea a început să-l placă, aşa că era sub şi mai multă presiune decât de obicei. El a vrut să fie un bodyguard bun şi să aibă grijă de ea, dar situaţia a devenit insuportabilă', a mai spus sursa.

Ultima picatură pentru Fernando Flores a venit în momentul în care tatăl cântăreţei l-a acuzat că a lăsat-o pe Britney Spears să plece din casă fără să poarte lenjerie intimă, mai spune sursa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare