Homepage  / Vedete străine

Britney Spears, dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu actorul Colin Farrell. „Parcă eram într-o luptă de stradă”

Britney Spears, dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu actorul Colin Farrell. „Parcă eram într-o luptă de stradă”

de Redactia Tvmania,

Cu o săptămână înainte de lansarea cărții de memorii a lui Britney Spears, continuă să apară detalii inedite despre viața tumultuoasă a artistei americane. Mai precis, în volumul „The Woman in Me”, Spears a pomenit și idila pe care a avut-o cu actorul Colin Farrell.

Vedeta pop a detaliat aventura pe care a avut-o cu actorul Colin Farrell, în anul 2002. Potrivit unor pasaje din carte obținute de jurnaliștii de la Time, Britney Spears a scris că a avut o relație scurtă cu celebrul actor.

Ea l-a vizitat pe platourile de filmare ale thriller-ului de acțiune „S.W.A.T.”, iar apoi au urmat două săptămâni intense, căci din relația lor a fost descrisă ca fiind o „încăierare”.

„Cearta este singurul cuvânt care se potrivește. Eram unul peste altul, luptându-ne cu atâta pasiune încât părea că suntem într-o luptă de stradă”, ar fi explicat Britney.

Spears și-a amintit că nu se simțea vindecată după recenta ei despărțire de Justin Timberlake, 42 de ani, când a participat la premiera filmului „The Recruit” (2003) al lui Farrell.

„Așa cum am mai făcut-o și înainte, când m-am simțit prea atașată de un bărbat, am încercat să mă conving în toate felurile că nu era mare lucru, că doar ne distram, că în acest caz eram vulnerabilă pentru că încă nu-l depășisem pe Justin”, a scris ea.

La premiera filmului, Farrell, în vârstă de 47 de ani, a negat că are o relație cu Britney. „Este o fată simpatică, foarte simpatică. Nu se întâmplă nimic. Suntem doar amici”, spunea el în 2002.

Cu toate acestea, ea a confirmat mai târziu idila cu Farrell, dar a spus că „nu este nimic serios”. „Da, l-am sărutat. Este foarte simpatic, cel mai sexy bărbat din lume!”, declara ea ironic, pentru W Magazine.

Cartea de memorii a lui Britney Spears apare la doi ani după ce a scăpat de sub tutela tatălui

Potrivit Time, cartea lui Spears nu aprofundează finalul aventurii sale cu Farrell. Cu toate acestea, ea recunoaște că „pentru un scurt moment“, „a crezut că ar putea fi ceva acolo”.

„Dezamăgirile din viața mea romantică au fost doar o parte din modul în care am devenit izolată. Mă simțeam atât de ciudat tot timpul.”, scrie Spears în volumul de memorii.

Britney Spears a fost însărcinată cu Justin Timberlake

Britney Spears a făcut o afirmație profund personală despre perioada în care a avut o relație cu Justin Timberlake. În cartea sa de memorii, „The Woman in Me”, vedeta pop în vârstă de 41 de ani scrie despre momentul în care a făcut un avort, după ce a rămas însărcinată cu Timberlake. Într-un fragment obținut de People, Spears susține că artistul nu a vrut să devină tată. 

A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie. L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am așteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că asta ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat”, a scris Spears despre sarcină, potrivit People„Dar Justin cu siguranță nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiți să avem un copil în viața noastră, că eram mult prea tineri.” 

Într-un alt fragment din cartea sa, Spears descrie că s-a simțit „devastată” după ce Timberlake a pus capăt relației lor de trei ani printr-un mesaj text. „Eu eram în comă în Louisiana, iar el alerga fericit prin Hollywood”, împărtășește ea.

De asemenea, cântăreața reproșează presei că a prezentat-o ca pe o „prostituată care i-a frânt inima băiatului de aur al Americii”, după ce liderul trupei *NSYNC a insinuat în videoclipul „Cry Me a River” că l-a înșelat. Cu toate acestea, ea recunoaște că a fost infidelă, scriind că „s-a sărutat“ cu dansatorul Wade Robson. Dar Spears susține că Timberlake a înșelat-o și el – cu o celebritate al cărei nume nu l-a făcut public.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton