Homepage  / Vedete străine

Britney Spears rupe tăcerea despre despărțirea de Sam Asghari. „Nu am mai putut suporta durerea”

Britney Spears rupe tăcerea despre despărțirea de Sam Asghari. „Nu am mai putut suporta durerea”
6

de Roxana Mirea,

Britney Spears a făcut primele declarații despre despărțirea de Sam Asghari. Cântăreața în vârstă de 41 de ani a vorbit vineri, pe Instagram, despre sfârșitul căsniciei sale cu modelul în vârstă de 29 de ani. 

Britney Spears, despre divorțul de Sam Asghari 

Britney Spears a distribuit un videoclip în care dansează, iar în legendă s-a referit la Asghari pe numele său legal, Hesam. Spears le-a mulțumit fanilor săi și a spus că, deși este „șocată” de despărțirea lor, „se descurcă al naibii de bine”.  

După cum știe toată lumea, Hesam și cu mine nu mai suntem împreună… 6 ani este o perioadă lungă de timp pentru a fi cu cineva, așa că, sunt puțin șocată, dar… nu sunt aici să explic de ce, pentru că, sincer, nu e treaba nimănui!!!”, scrie ea. „Dar, nu am mai putut suporta durerea sincer!!!! Într-un fel de mod telepatic am primit atâtea mesaje care îmi topesc inima de la prieteni și vă mulțumesc!!!! Am jucat tare mult prea mult timp și Instagram-ul meu poate părea perfect, dar este departe de realitate și cred că știm cu toții asta.” 

Mi-ar plăcea să-mi arăt emoțiile și lacrimile despre ceea ce simt cu adevărat, dar nu știu din ce motiv a trebuit mereu să-mi ascund slăbiciunile!!!”, continuă ea. „Dacă nu aș fi fost soldatul puternic al tatălui meu, aș fi fost trimisă în alte locuri pentru a fi reparată de medici!!!! Dar atunci am avut cea mai mare nevoie de familie!!! Ar trebui să fii iubit necondiționat… nu cu condiții…!!!! Așa că voi fi cât de puternică voi fi și voi face tot ce pot!! Și chiar mă descurc al naibii de bine!!! Oricum, să aveți o zi bună și nu uitați să zâmbiți.” 

Sam Asghari, după ce a anunțat divorțul de Britney Spears 

Joi, Asghari a vorbit despre despărțire, menționând: „chestii de genul se întâmplă.” 

După 6 ani de iubire și angajament unul față de celălalt, eu și soția mea am decis să ne încheiem călătoria împreună”, a scris el într-un Instagram Story. „Vom păstra dragostea și respectul pe care ni le purtăm unul față de celălalt și îi doresc tot ce e mai bun pentru ea întotdeauna. Să cer intimitate pare ridicol, așa că voi cere tuturor, inclusiv presei, să fie amabili și atenți.” 

De asemenea, un reprezentant al lui Asghari a lămurit o serie de povești care circulă de când despărțirea a devenit publică.  

„Există multe afirmații potrivit cărora Sam contestă contractul prenupțial și amenință că își exploatează fosta soție cu videoclipuri. Cu toate acestea, toate aceste afirmații sunt false, deoarece nicio intenție negativă nu a fost vreodată îndreptată către ea și nici nu va fi vreodată”, a declarat reprezentantul lui Asghari pentru ET. „Sam a susținut-o și o va susține întotdeauna.” 

Asghari nu va pleca cu mâna goală din căsnicia sa cu Spears. În timp ce Asghari, care a semnat un acord de confidențialitate, nu va primi nici un salariu sau pensie alimentară după ce el și Spears vor divorța, i se va permite să își păstreze vehiculele și ar putea păstra orice cadouri primite de la cântăreață.  

Celeb s tweets todayIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton