Homepage  / Vedete străine

Britney Spears, adevărul despre despărțirea de Justin Timberlake. Artista face noi dezvăluiri uluitoare

Britney Spears, adevărul despre despărțirea de Justin Timberlake. Artista face noi dezvăluiri uluitoare
11

de Roxana Mirea,

Britney Spears a făcut noi dezvăluiri surprinzătoare despre fosta ei relație cu Justin Timberlake, după ce a spus că a făcut întrerupere de sarcină pentru că artistul nu își dorea să devină tată. Cântăreața a dezvăluit motivul despărțirii lor. Relația lor s-a sfârșit în anul 2002, după 3 ani.  

De ce s-au despărțit Britney Spears și Justin Timberlake 

Britney Spears face mai multe dezvăluiri total neașteptate despre relația ei cu Justin Timberlake. După cum a relatat miercuri TMZ, Spears susține în cartea sa, „The Woman in Me”, că Timberlake a înșelat-o cu o altă celebritate în timpul relației lor de trei ani.  

Se zvonea de mult timp că infidelitatea ar fi fost motivul pentru care cei doi artiști s-au despărțit la sfârșitul anului 2002. Cu toate acestea, în urma lansării hitului solo al lui Timberlake, „Cry Me a River”, mulți au speculat că Spears a fost cea care l-a înșelat.  

Britney Spears nu dezvăluie identitatea presupusei vedete în cartea sa, scriind că femeia în cauză este acum căsătorită și are copii, iar Spears nu vrea să o facă de râs.  

Britney Spears a fost însărcinată cu Justin Timberlake. Artistul a îndemnat-o să facă întrerupere de sarcinăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Britney Spears a rămas însărcinată cu Justin Timberlake 

Cea mai recentă acuzație a lui Spears vine după o altă afirmație bombă despre fosta lor relație. Potrivit unui fragment împărtășit marți de People, ea a făcut întrerupere de sarcină după ce a rămas însărcinată cu Timberlake, susținând că acesta nu a vrut să devină tată. 

A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie. L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am așteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că asta ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat”, ar fi scris Spears. „Dar Justin cu siguranță nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiți să avem un copil în viața noastră, că eram mult prea tineri.”  

Justin Timberlake s-a căsătorit cu Jessica Biel în 2012. Împreună, ei au doi băieți, pe Silas, în vârstă de 8 ani, și pe Phineas, în vârstă de 3 ani. În ceea ce privește reacția cântărețului la afirmațiile lui Spears, o sursă a declarat marți pentru ET că Timberlake „s-a concentrat asupra propriei sale familii și a încercat să nu se preocupe de memoriile lui Britney.” 

„În ultimii ani, Justin a încercat să o susțină pe Britney de la distanță. Au avut o relație cu atât de mult timp în urmă, dar el încă o respectă”, a continuat sursa. „Justin și Jessica vor doar ca toată lumea să crească și să evolueze, în loc să continue să aducă în discuție trecutul.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton