; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

US singer Britney Spears performs in St. Petersburg

Britney Spears, decizie șoc legată de cariera ei. „Mi-a ucis visurile”

19 July 2021

Britney Spears și-a informat fanii, prin intermediul unui mesaj lung publicat în acest weekend pe contul său de Instagram, că nu va mai urca pe scenă cât timp se va afla sub tutela tatălui său, Jamie Spears.

Din 2008 încoace, Jamie Spears îi controlează cariera artistei de 39 de ani. În acel an, tatăl lui Britney Spears, Jamie, era numit de o curte judecătorească din Los Angeles custode legal al fiicei sale, după ce artista a avut în 2007 o cădere nervoasă, cauzată de divorțul de Kevin Federline, cât și din cauza comportamentului ei violent și a excesului de alcool și substanțe interzise.

Atunci tribunalul a stabilit că Britney este incapabilă din punct de vedere psihiatric să își poarte singură de grijă. Ea a fost de acord ca tatăl ei Jamie să devină custodele ei legal și administratorul averii.

„Nu voi mai concerta pe scenă în viitorul apropiat, atât timp cât tatăl meu decide ce port, ce spun, ce fac, ce gândesc', a scris Britney Spears în mesajul de pe Instagram. „Am făcut asta 13 ani… Prefer să distribui videoclipuri din sufrageria mea, da, decât de pe scena din Vegas', a adăugat aceasta. 

Britney Spears a mai mărturisit că tutela impusă de tatăl ei i-a ucis visurile.

„Această tutelă mi-a ucis visurile', a scris Britney Spears pe Instagram. „Aşa că tot ce am este speranţa'.

 Vezi galeria foto >

„Nu mă voi machia intens şi nici nu voi urca din nou pe scenă ca să nu pot face o treabă adevărată cu remixurile pieselor mele ani buni', a mai scris Britney.

În acelaşi mesaj, ea a declarat încă o dată că nu apreciază felul în care documentarele despre viaţa ei au adus în discuţie „momente umilitoare din trecut'. Vedeta pop a adăugat: „Am trecut complet peste asta şi am făcut-o acum mult timp'.

Documentarele, printre care „Framing Britney Spears' al The New York Times, care a primit recent două nominalizări la premiile Primetime Emmy, împreună cu mişcarea #FreeBritney au ajutat-o să atragă sprijinul public.

Britney Spears a ceryt încă din august anul trecut încheierea acestui aranjament pe care l-a descris ca „abuziv'.

Regina muzicii pop nu a mai avut vreun concert din 2018

Britney Spears nu a mai cântat public de la finalul anului 2018, când a spus că ia o pauză pentru că tatăl ei avea probleme de sănătate.

Toamna trecută, fostul ei avocat, care îi fusese desemnat de un judecător, a transmis că Britney Spears – care are o avere estimată la 60 de milioane de dolari –  se teme de tatăl său și că nu va mai cânta sau susține concerte până când James Britney nu va mai avea control asupra carierei sale.

Sursa foto: Hepta, Instagram
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare