; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Britneyspears

Britney Spears are „nevoie disperată de ajutor”

10 May 2019

Britney Spears are „nevoie disperată de ajutor', susține mama artistei, după ce aceasta a pretecut aproape o lună la o clinică de psihiatrie. 

Starul pop s-a internat de bunăvoie, după ce tatăl ei a avut mari probleme de sănătate. Acolo, Britney a urmat mai multe tratamente pentru stres emoțional sever.

Cântăreața a fost externată luna trecută, însă se pare că încă are probleme. Acum, mama sa, Lynne Spears, a depus o cerere la tribunal pentru a-și ajuta fiica. Femeia cere să aibă acces la înregistrările medicale ale lui Britney și la planul de tratament al acesteia.

Potrivit TMZ, au existat mai multe neînțelegeri între părinții vedetei cu privire la tratamentul ei, iar Lynne vrea să i se permită să ajute la însănătoșirea fiicei sale. Avocata lui Lynne Spears susține că este în interesul cântăreței ca mamei sale să i se permită să o ajute. 

„Britney ia decizii proaste și asta este o problemă', a spus o sursă pentru TMZ.

Site-ul susține că Lynne este atât de îngrijorată încât a cerut o audiere cât se poate de repede, deși există deja o dată în acest sens, stabilită pentru 10 mai.

Jamie, tatăl artistei, a fost numit conservator al averii fiicei sale în anul 2008, când Britney a avut mai multe probleme cu drogurile și a fost declarată incapabilă să aibă grijă de ea. 

Britney Spears (britneyspears / 04.01.2019): I dont even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. Ive been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, its important to always put your family first and thats the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. Were all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all always.” young
Supplied by Instagram.com/face to face January 10, 2019 INSTAGRAM *** Local Caption *** 33945842

 

Această decizie a ajutat-o pe Britney Spears să se refacă și să își îndrepte cariera muzicală și să aducă pe drumul cel bun viața sa de familie. Totuși, totul s-a năruit în luna ianuarie a acestui an când Jamie, care a fost stâlpul ei de susțineere în toată această perioadă, a fost diagnosticat cu o boală care îi amenință viața.

Imediat, cântăreața a renunțat la toate planurile sale profesionale și chiar s-a mutat înapoi acasă pentru a avea grijă de tatăl său în timp ce acesta s-a luptat cu cancerul la colon. Se pare că în ultimele săptămâni, boala sa a avansat, fapt care a făcut-o pe Britney să se interneze la reabilitare.

„Boala tatălui ei și-a pus amprenta asupra ei. El aproape a murit și chiar a mai suferit o intervenție în urmă cu câteva săptămâni. Nu este deloc bine. Sunt atât de apropiați. Nu se întâmplă nimic dramatic cu ea, doar a realizat că trebuie să își facă timp să aibă grijă de ea', a afirmat o sursă pentru People. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare