; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daily Instagram Posts

Britney Spears ajunge azi pentru prima dată în fața unui judecător în cazul tutelei sale

23 June 2021

Britney Spears, care este de 13 ani sub tutela tatălui ei, se va afla miercurea aceasta, 23 iunie, pentru prima oară, în fața unui judecător în procesul privind tutela ei. Acum un an, artista a cerut ca Jamie Spears să nu îi mai fie tutore, scrie libertatea.ro.

Astăzi, celebra cântăreață, acum în vârstă de 39 de ani, va depune mărturie la curtea din Los Angeles privind tutela ei. În anul 2008, un judecător a stabilit ca Jamie Spears să fie cel care controlează viața profesională și personală a fiicei. Peste toate acestea, Jamie Spears este cel care se ocupă de finanțele ei, averea ei fiind estimată la aproape 60 de milioane de dolari.

Judecătoarea Brenda Penny îi va permite lui Britney Spears să vorbească despre tutela ei. Totodată, artista va putea să facă dezvăluiri despre relația pe care o are în prezent cu tatăl ei. Ani de zile s-a zvonit că cei doi nu se înțeleg.

 Vezi galeria foto >

Jamie Spears tutorele fiicei sale după ce Britney a dat semne că ar avea probleme de sănătate mintală. Între timp, fanii lui Britney Spears sunt convinși că ea a fost forțată să accepte faptul că are nevoie de un tutore. De asemenea, pentru a-și susține idolul, câțiva fani au lansat campania #FreeBritney; prin intermediul acestei campanii, se încearcă eliberarea cântăreței de sub tutela tatălui.

Pe de altă parte, Jamie Spears le-a spus celor de la Page Six că mișcarea #FreeBritney este „o glumă.'

„Toți acești conspiraționiști nu știu nimic. Lumea n-are niciun indiciu. Judecătoria din California va decide ce este mai bine pentru fiica mea. Nu este treaba nimănui. Îmi iubesc fiica. Îmi iubesc toți copiii, dar asta este treaba noastră. Este o chestiune privată.', a declarat el.

De asemenea, reprezentanții lui Britney Spears au precizat într-o emisiune televizată că aceasta „nu va mai avea performanțe live niciodată dacă tatăl ei continuă să fie responsabil de cariera ei'. 

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare