Homepage  / Vedete străine

Britney Spears, motivul neașteptat pentru care s-a împăcat cu sora ei, Jamie Lynn. Gestul făcut recent de artistă

Britney Spears, motivul neașteptat pentru care s-a împăcat cu sora ei, Jamie Lynn. Gestul făcut recent de artistă
7

de Roxana Mirea,

Britney Spears și sora ei, Jamie Lynn Spears, au îngropat securea războiului. Între cele două surori existau multiple tensiuni, însă artista s-a decis, în cele din urmă, să-i facă o vizită lui Jamie Lynn. Iată care este motivul pentru care cele două s-ar fi împăcat.

Britney Spears și-a vizitat sora

Britney Spears a dezvăluit că a vizitat-o pe sora ei, Jamie Lynn Spears. Este cunoscut faptul că între cele două exista un conflict acerb. Făcând o postare pe Instagram marți seară, artista a postat un videoclip în care dansează pe o barcă alături de soțul ei, Sam Asghari.

În descriere, Britney Spears a dezvăluit că i-a făcut o vizită surorii sale săptămâna trecută, pe platoul de filmare al filmului reboot de la Paramount+, „Zoey 102”, potrivit Page Six.

„A fost frumos să o vizitez pe sora mea pe platou, săptămâna trecută. Mi-a fost atât de dor de voi. Fetele loiale stau acasă, dar e atât de frumos să îți vizitezi familia”, a scris artista, în vârstă de 41 de ani.

„Aceasta este prima vacanță a mea și a lui Hesam după un an”, a adăugat ea, folosind numele real al lui Asghari.

De ce s-a împăcat Britney Spears cu sora ei

În timp ce Britney Spears nu a oferit mai multe detalii cu privire la modul în care a decurs întâlnirea lor, mama celor două, Lynne Spears, ar fi „implorat-o” săptămâna aceasta pe Britney să se împace cu sora ei mai mică. „Lynne o roagă pe Britney să se împace cu sora ei, Jamie Lynn, acum”, a declarat luni o persoană din interior pentru Daily Mail. „Amândouă înclină spre un da. Lynne știe că lui Britney îi este dor de sora ei și i-a spus că sentimentul este evident reciproc.”

Amazon Prime Video Releases Britney Spears DocumentaryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Reîntâlnirea dintre surori a avut loc la doar câteva săptămâni după ce Britney s-a împăcat în sfârșit cu mama ei, pentru prima dată în ultimii ani. „Dulcea mea mamă a apărut la ușa mea ieri, după 3 ani… a trecut atât de mult timp”, a scris artista alături de o poză cu ea, de când era copil. „În familie sunt mereu lucruri care trebuie rezolvate… dar timpul vindecă toate rănile! Și după ce am reușit să comunic ceea ce am ținut în mine extrem de mult timp, mă simt atât de binecuvântată că am putut încerca să îndreptăm lucrurile. Te iubesc atât de mult! Sunt atât de binecuvântată că putem bea o cafea împreună după 14 ani.”

Britney a fost în cele din urmă eliberată de sub tutela „abuzivă” în noiembrie 2021, care a fost instituită de tatăl ei, Jamie Spears, în februarie 2008.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton