Homepage  / Vedete străine

Britney Spears a refuzat o căruță de bani oferiți să-și promoveze cartea de memorii

Britney Spears a refuzat o căruță de bani oferiți să-și promoveze cartea de memorii

de Vasilica Rogozanu,

Cântăreața Britney Spears (41 de ani) a refuzat o mulțime de bani oferiți pentru a da interviuri televizate, chiar dacă are nevoie de promovare intensă în următoarele luni.

Britney, care se află acum în proces de divorț de soțul ei, Sam Asghari, nu simte că este momentul potrivit pentru a fi descusută de un intervievator cu experiență, scriu surse citate de Mirror.

Britney Spears. Foto: Hepta

Luna viitoare, va apărea pe piață cartea ei de memorii, mult așteptata „The Woman în Me”, în care povestește coșmarul prin care a trecut în cei 13 ani în care a fost sub tutela tatălui ei. Cu acest prilej, cântăreața, care suferă de tulburare bipolară, a fost abordată pentru a acorda interviuri televizate, fiindu-i oferite milioane de dolari pentru a-și spune povestea.

Rețele de televiziune și platforme de streaming au aruncat cu bani în Britney pentru interviuri exclusive, mai scrie tabloidul britanic. Inclusiv celebra Oprah Winfrey i-a făcut o ofertă fabuloasă pentru un interviu în genul celui luat acum câțiva ani prințului Harry și lui Meghan Markle, când aceștia au renunțat la îndatoririle regale, însă cântăreața a refuzat.

Cartea lui Britney se lansează în octombrie

Editura care scoate cartea de memorii a rezervat un buget substanțial pentru promovarea cărții pentru care Britney a primit la semnare nu mai puțin de 15 milioane de dolari. Editura a sperat că Britney Spears va fi cooperantă și va face un tur de promovare, însă asta nu se va întâmpla, susțin surse citate de perezhilton.com.

Cartea de memorii se lansează în octombrie

„Pur și simplu, Britney nu este în măsură să interacționeze cu un intervievator profesionist sau un jurnalist. Britney nu se află la momentul potrivit potrivit pentru a se așeza la un interviu care să abordeze pe larg mai multe aspecte din memoriile ei.”

Prea instabilă pentru un interviu față în față

Care sunt motivele care au făcut-o pe Britney să refuze un interviu în care să spună totul? Iată ce spun sursele citate de presa de peste Ocean.

„În primul rând, nu-i mai place să fie față în față cu o cameră de filmat și să i se pună întrebări. Cel mai probabil, multe dintre ele ar fi despre revelațiile din cartea ei. Ea a aprobat conținutul care va fi lansat luna viitoare. A scrie cartea împreună cu scriitorul care a pus memoriile pe hârtie (așa numitul ghostwriter, n.r.) a fost deja teribil de greu și a lăsat-o având nevoie de terapie.

Nu se știe cât de adânc poate ea să intre în anumite aspecte mai întunecate din memorii. Există o îngrijorare reală că Britney nu este capabilă să facă față trumelor povestite, de față cu un străin, în fața camerelor. Ultimul lucru de care are nevoie cineva este ca Britney să aibă o criză și să sufere din cauza acestui tip de interviu.”

Mariajul lui Britney cu Sam Asghari nu a durat prea mult

Ieșită de sub tutela tatălui în noiembrie 2021, după ani de luptă în instanță, cântăreața Britney Spears este în plin divorț de Sam Asghari, cel care i-a fost alături în lupta împotriva tatălui ei și cu care s-a căsătorit imediat după ce a avut dreptul să ia decizii singură pentru propria persoană.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton