; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Britneyspears

Britney Spears a pierdut custodia copiilor. Care sunt motivele care au condus la acest rezultat

04 September 2019

În urma unui proces început anul trecut de fostul soț, Kevin Federline, Britney Spears a pierdut custodia copiilor ei Sean (13 ani) și Jayden (12 ani). 

Deși cei doi au ajuns la un acord în 2007, după ce au decis să se despartă definitiv, se pare că problemele de sănătate mentală pe care le-a avut Britney recent au condus la începerea unei noi dispute între cei doi. Până de curând, custodia copiilor celor doi era de comun acord împărțită 50% cu 50%, însă judecătorul i-a acordat  70% din drepturile custodiei lui Kevin Federline.  Cântăreața a rămas acum cu 30% din drepturile custodiei și își va putea petrece timpul alături de copiii săi fără a fi supravegheată. Pe lângă problema custodiei, Britney trece printr-o situație conflictuală și cu familia sa. 

Potrivit TMZ, zilele trecute Kevin Federline l-a acuzat pe bunicul copiilor, tatăl artistei, Jamie Spears, de faptul că ar fi abuzat fizic unul din copii. Potrivit unei surse citate de TMZ, pe 24 august fostul soț al lui Britney a depus o plângere în care este menționat faptul că fiul său cel mare, Sean a fost lovit de tatăl artistei. Declarațiile lui Kevin Federline susțin că Sean s-a certat cu bunicul său, ulterior s-a închis într-o cameră, însă nervos fiins Jamie Spears a dârmat ușa și l-a lovit. Chiar dacă minorul nu a avut răni vizibile, poliția investighează cele întâmplate. Este posibil ca acest incident să fi condus și la decizia judecătorului de a ceda custodia lui Kevin Federline. 
 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare