Homepage  / Vedete româneşti

Brigitte Pastramă, imagini cu vila de 400.000 de euro din Dubai. Cum arată casa, după renovare. „E binecuvântare de la Dumnezeu”

Brigitte Pastramă, imagini cu vila de 400.000 de euro din Dubai. Cum arată casa, după renovare. „E binecuvântare de la Dumnezeu”
16

de Redactia Tvmania,

Brigitte Pastramă s-a mutat în Emiratele Arabe Unite de dragul fiicei sale, Sara. Vedeta a cumpărat, în urmă cu un an, o casă în Dubai, iar recent s-a lăudat cu transformarea incredibilă prin care a trecut imobilul. Cum arată acum, după renovare, casa din Dubai pe care Brigitte Pastramă a dat 400.000 de euro.

Brigitte Pastramă s-a lăudat cu vila din Dubai

Brigitte Pastramă a cumpărat casa din Dubai în noiembrie 2022. Vedeta a terminat recent renovarea și decorarea noii sale vile. În mediul online, ea s-a lăudat cu noua ei locuință, în care s-a mutat de dragul fiicei sale. Pentru a-i oferi Sarei un viitor mai bun, fosta soție a lui Ilie Năstase a hotărât să renunțe la România. Ajunsă în Dubai, Brigitte a fost nevoită să uite o vreme de confortul cu care era obișnuită. Astfel, pentru că nu a avut bani o mașină nouă, conduce acum una la mâna a doua. „Am o mașină second hand, pentru că atât mi-am permis să cumpăr cu banii jos”, a explicat ea.

Brigitte Pastramă, imagini cu vila de 400.000 de euro din DubaiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Înainte de a se muta în Dubai, Brigitte a fost nevoită să facă mai multe sacrificii. Pentru a-și putea permite noua locuință, vedeta și-a vândut mai multe imobile din București. „Am renunțat la confortul de acasă… N-am avut posibilitatea să cumpăr o casă mare. Am vândut două apartamente să iau acolo o căsuță. (…) Pentru mine sunt niște sacrificii. Am renunțat la casa de 420 mp din România ca să stau în Dubai.”, a mai povestit Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă, noi imagini cu casa de 400.000 de euro din Dubai

O bună perioadă de timp, casa din Dubai a lui Brigitte Pastramă s-a aflat în renovare, dar lucrările s-au încheiat de curând, scrie libertatea.ro. Vila pe care Brigitte Pastramă a dat 400.000 de euro este formată din două dormitoare, un living, trei băi. De asemenea, are și 200 de metri de curte.

Pe Instagram, unde are peste 700.000 de urmăritori, vedeta a publicat mai multe fotografii cu casa ei. Brigitte și-a pozat atât dormitorul, decorat în nuanțe de crem, cât și băile. „Casa mea e o binecuvântare de la Dumnezeu”, a scris fosta soție a lui Ilie Năstase, fericită că noua ei locuință este gata, după renovările care au durat luni de zile.

După dormitor și băi, vedeta le-a făcut fanilor și un tur al livingului, în care pot fi observate mai multe canapele de piele, dar și o zonă unde se poate mânca. Potrivit sursei citate, Brigitte Pastramă are un sistem special la ferestre, perdelele și draperiile pot fi strânse la o singură apăsare de buton.

După ce s-a lăudat cu noua ei locuință de lux, Brigitte Pastramă a profitat de ocazie și a anunțat că are un nou proiect în Dubai. Și-a făcut o firmă și s-a apucat să renoveze case și apartamente.

„Este vorba despre un proiect în Dubai, 100% renovarea unei case cu două dormitoare, mobilare, remozaicare, pictare pereți stil catifea, repoziționare prize, aplice pereți, închidere Loft, schimbare textura podea din gresie în vinil – lemn. Utilare completă bucătărie, și curte”, a transmis ea pe Instagram.

A dat România pe Dubai pentru fiica ei

Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a mutat în Dubai pentru a-i putea oferi fiicei sale un trai mai bun. Cu toate acestea, viața în Emirate e doar lapte și miere pentru Brigitte.

„Am vrut să o mut să pe Sara într-o țară unde nu are acces la anumite substanțe și e greu accesibil și alcoolul. Am fost speriată de anturajul în care era și am un deja vu cu fiul meu. M-am felicitat că a fost o idee bună, dar și o investiție imobiliară. A fost un pas greu, însă acolo e greu să dai înapoi”, a spus ea într-un interviu pentru Click.

Sursa foto: Instagram

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton