Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brigitte Macron, despre tragedia care i-a marcat viața: „Am asta în minte de când aveam 8 ani”

Brigitte Macron, despre tragedia care i-a marcat viața: „Am asta în minte de când aveam 8 ani”
15

de Andra Stana,

Brigitte Macron se află pe coperta celui mai recent număr „Madame Figaro”. În interviul acordat revistei franceze, Prima-doamnă a Franței vorbește despre angajamentul luat față de Fundația Spitalului din Paris. Totodată, ea abordează, cu modestie, și povestea trecutului ei. Puțină lume știe despre tragedia care a marcat-o pe viață pe soția lui Emmanuel Macron.

Brigitte Macron și-a deschis sufletul și a vorbit despre tragedia trăită în copilărie

Soția lui Emmanuel Macron a profitat de invitația de a vorbi despre ea însăși în celebra revistă franțuzească pentru a-și explica filozofia de viață. Ea încearcă mereu să trăiască în prezent. Este o lecție pe care a învățat-o după dispariția fulgerătoare a surorii ei, scrie purepeople.com.

În Salonul Pompadour de la palatul Elysée, Brigitte Macron a pozat într-unul dintre stilurile ei emblematice: un look total chic și rock în același timp. A pariat pe o ținută închisă la culoare: o jachetă neagră de piele, o fustă cu fermoar și botine.

Prima-doamnă a Franței este pe coperta ediției din 28 ianuarie a Madame Figaro. În interviul acordat revistei, Macron și-a deschis sufletul. Rolul ei de președinte al Fondation des Hôpitaux de Paris, pe care o deține din 2019, preluând locul lui Bernadette Chirac, este lupta actuală a soției lui Emmanuel Macron. Ea a explicat că vrea să fie vocea copiilor internați acolo.

În interviul citat, ea a abordat și o altă cauză apropiată de inima sa. Este vorba de lupta împotriva hărțuirii, în special pe rețelele de socializare. Apoi, ea a adus în discuție trecutul ei. A vorbit despre drama pe care a trăit-o atunci când sora ei mai mare a murit pe când ea, Brigitte, avea doar 8 ani. A fost modul cel mai sincer pentru a explica cât de mult își dorește să trăiască în momentul prezent.

„Am fost șase copii născuți pe o perioadă de douăzeci și doi de ani, iar eu sunt ultimul dintre frați”, a explicat Brigitte Macron.

Brigitte Macron: „Moartea ne așteaptă în fiecare moment”

Dintre toate lucrurile care o definesc pe Brigitte Macron, există o trăsătură pe care ea crede că este important să o evidențieze. Trăiește exclusiv în momentul prezent.

„Sunt ferm convinsă că moartea ne așteaptă în fiecare moment, așa că nimic altceva nu există înafară de aici și acum. Am avut asta în minte de când aveam 8 ani.”, a explicat soția lui Macron.

Brigitte MacronIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

La o vârstă fragedă, Brigitte Macron și-a pierdut sora într-un accident rutier. În anul 2017, într-un interviu pentru revista Elle, soția președintelui Franței a recunoscut că sora ei mai mare și-a pierdut viața într-un accident de mașină.

„Sora mea mai mare a murit într-un accident de mașină, împreună cu soțul ei și copilul pe care îl purta în pântec. Aveam 8 ani atunci. Ea este alături de mine în fiecare zi a vieții mele”, a spus atunci Brigitte Macron.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton