Homepage  / Netflix

Brigitte Macron, apariție-surpriză în a doua parte a sezonului 4 din „Emily in Paris”. Cum a fost surprinsă prima doamnă a Franței pe platourile de filmare ale serialului Netflix

Brigitte Macron, apariție-surpriză în a doua parte a sezonului 4 din „Emily in Paris”. Cum a fost surprinsă prima doamnă a Franței pe platourile de filmare ale serialului Netflix
20

de Cristina Țapu,

Brigitte Macron, prima doamnă a Franței, apariție-surpriză în a doua parte a sezonului 4 din „Emily in Paris”, care va fi difuzat pe Netflix de joi, 12 septembrie! Iată ce rol interpretează soția președintelui francez Emmanuel Macron și cum a ajuns pe platoul de filmare!

Brigitte Macron, apariție-surpriză în a doua parte a sezonului 4 din „Emily in Paris”

Speculaţiile privind apariția lui Brigitte Macron în serial au început atunci când soția președintelui francez a vizitat platoul de filmare al celui de-al patrulea sezon. Vizita sa pe platou, relatată la acea vreme de Le Point şi Paris Match, a fost imediat interpretată de Daily Mail ca un semn că ea va apărea în serial, însă reprezentanții Netflix au refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect.

Brigitte MacronIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Soţia preşedintelui francez a avut deja tangențe cu acest serial creat de Darren Star („Sex and the City”), care povesteşte aventurile unei tinere americane expatriate. În sezonul 1, numărul de abonaţi ai lui Emily Cooper a crescut fabulos atunci când Brigitte Macron, interpretată de o dublură, a apărut pe ecran preț de câteva secunde.

Mai mult decât atât, revista Elle din Franța afirmă că Brigitte Macron este o privitoare ferventă a serialului şi că nu ratează nici măcar un singur episod „Ideea apariţiei ne-a venit când eu şi Darren am întâlnit-o”, povesteşte actriţa Kate Walsh pentru Elle: „Este o mare fană a serialului şi a primit cu mult umor evocarea personajului ei în sezonul 1”.

De altfel, creatorul acestui serial este de părere că apariția primei doamne în cea de-a doua parte a sezonului patru demonstrează faptul că serialul este un fenomen mondial. În plus, Darren a lăudat valențele de actriță ale lui Brigitte, fără a oferi însă detalii suplimentare despre apariția acesteia pe micul ecran.

„Emily in Paris” s-a bucurat de un succes fenomenal la nivel mondial

„Emily in Paris” este un serial de comedie romantică original Netflix creat de Darren Star, cel care s-a ocupat și de „Sex and the City” și „And Just Like That”. Netflix a reînnoit Emily in Paris pentru sezoanele 3 și 4 la începutul anului 2022. Prima parte din sezonul 4 este disponiblă acum pe Netflix, iar partea a doua urmează să aibă premiera pe 12 septembrie 2024. Recent, a fost lansat trailerul pentru „Emily in Paris: Sezonul 4, Partea 2”. 

Emily in Paris_ Season 4 Part 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 20

Serialul „Emily in Paris”, cu Lily Collins în rolul principal, a fost lansat de Netflix în octombrie 2020 și s-a bucurat de mare succes, iar sezoanele trei și patru au fost aprobate imediat după lansarea celui de-al doilea sezon, în decembrie 2021.

Întrebat de Deadline dacă sezonul al patrulea va fi și cel final, creatorul serialului, Darren Star („Beverly Hills, 90210”, „Totul despre sex”), a răspuns: „Sunt convins că serialul are o viață a lui și dincolo de sezonul viitor. Acesta nu a fost conceput, neapărat, drept capitol final. Ca orice altă poveste, este un ansamblu bogat de personaje și evenimente, așa că nu se întrevede un sfârșit până când nu va simți toată lumea că este timpul să se încheie. Nu cred că acest serial ar putea fi limitat de un număr de sezoane, ci doar de entuziasmul tuturor de a lucra la el și de a spune povești despre toate aceste personaje”. 

Sursă foto: Hepta – Profimedia – Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton