Homepage  / Seriale româneşti

Brigada Nimic, 17 iunie 2024. Ce se întâmplă în ultimul episod din primul sezon al serialului de la Pro TV

Brigada Nimic, 17 iunie 2024. Ce se întâmplă în ultimul episod din primul sezon al serialului de la Pro TV
6

de Andra Stana,

Luni, 17 iunie, în ultimul episod din acest sezon, Brigada Nimic reușește să compromită o acțiune importantă a Interpolului!

În această seară, Brigada Nimic intră în acțiune pentru ultima dată în acest sezon. În încercarea de a-l prinde în flagrant pe Bulgaru’, într-un comerț ilegal cu antichități furate, Săgeată îl va implica pe Giovanni într-un plan riscant de a-l aresta pe șeful mafiei, nerespectând ordinele directe ale comisarului Vișan. Finalul primului sezon este astăzi, de la ora 20:30, la PRO TV.

„Mă bucur că serialul a fost bine primit și oamenii au ajuns să cunoască “Brigada Nimic“. Pentru mine au fost mai multe decât 13 episoade, acest sezon asta a fost o călătorie foarte frumoasă, alături de o echipă minunată, din care am învățat enorm. O călătorie pe care sunt gata să o reiau oricând”, a spus Irina Ștefan, actrița care o interpretează pe Carmola.

carmola-brigada-nimicIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În ultimul episod, Brigada va reuși să-l captureze pe Bulgaru’ împreună cu cel care intenționa să cumpere obiectele de artă furate. Din nefericire, printre cei arestați se află și un ofițer de poliție sub acoperire, iar Săgeată și Giovanni reușesc performanța de a strica o operațiune importantă de supraveghere a Interpolului. Ce se va întâmpla cu cei doi polițiști, dar și cu partenerii lor, Carmola și Toma, după ce vor reuși să compromită această acțiune, vedem în câteva ore.

Ce-l va face pe comisarul Vișan să-și dorească să iasă la pensie și cum Edison, cel mai slab polițist al secției, va ajunge să fie promovat în locul șefului său, vedem de la ora 20:30, la PRO TV.

Toate episoadele din primul sezon al serialului de comedie Brigada Nimic sunt disponibile pe VOYO.

Când a început „Brigada Nimic”

Pro TV a anunțat că va difuza un nou serial românesc, imediat după finalul „Clanul”, programat pentru luni, 13 mai 2024. Astfel, noul serial a început luni, 20 mai, la PRO TV și pe VOYOBrigada Nimic este o comedie savuroasă în care patru polițiști luptă împotriva lumii interlope din București. Într-o abordare plină de umor, serialul urmărește cazurile mici și neînsemnate pe care trebuie să le rezolve polițiștii din Brigada Nimic: Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma.

Cine sunt actorii din „Brigada Nimic”

Din distribuția serialului fac parte actorii: Iulian Postelnicu, Alexandru Papadopol, Nicu Banea, Irina Ștefan, Gabriel Spahiu, Lucian Iftime, Letiția Vlădescu, Ramona Niculae, Adrian Bîlă, Andrei Mateiu, Claudiu Dumitru și Sorin Pârcălab.

https://www.youtube.com/watch?v=6Dr282nNeEk

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton