Homepage  / Netflix

Când ar avea premiera „Bridgerton”, sezonul 4. Tot ce știm despre viitoarele episoade

Când ar avea premiera „Bridgerton”, sezonul 4. Tot ce știm despre viitoarele episoade
14

de Roxana Mirea,

Povestea de dragoste dintre Colin (Luke Newton) și Penelope Bridgerton (Nicola Coughlan) a fost dezvăluită în sezonul 3 din „Bridgerton”. Ei bine, următoarea poveste de dragoste din universul Bridgerton a fost deja promisă. Sezonul 4 este pe drum. Iată tot ce știm până acum despre viitoarele episoade.  

Nicola Coughlan știe deja ce vrea să vadă în sezonul 4. „Luke și cu mine o spunem tot timpul: Vreau ca Penelope și Colin să fie doar doi idioți fericiți”, spune ea Tudum. „Sunt foarte încântată ca ei să fie niște tocilari masivi, stând la marginea sălii de bal și urmărind tot ce se întâmplă.”   

Iată la ce ar trebui să vă așteptați de la sezonul 4 din Bridgerton.  

„Bridgerton”, reînnoit pentru sezonul 4, la Netflix 

Reînnoirea pentru sezonul 4 din „Bridgerton” a fost anunțată în 2021, alături de confirmarea sezonului 3. Vestea a venit în timpul producției sezonului 2 din „Bridgerton”, care a detaliat trecerea de la dușmani la îndrăgostiți a lui Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) și a actualei sale soții Kate Bridgerton (Simone Ashley).   

La momentul respectiv, producătoarea executivă Shonda Rhimes a emis o declarație, subliniind entuziasmul ei în continuarea universului Bridgerton. „De prima dată de când am citit delicioasa serie Bridgerton a Juliei Quinn, am știut că acestea sunt povești care vor captiva un public de telespectatori”, a spus ea. „Dar evoluția acestei adaptări nu ar fi fost un succes fără numeroasele contribuții semnificative ale întregii echipe Shondaland.” 

Ce se întâmplă cu personajele înainte de sezonul 4 din Bridgerton  

Nici măcar Penelope nu ar risca să dezvăluie încă toate secretele sezonului 4 din „Bridgerton”. Dar știm unde i-a lăsat pe cei din familia Bridgerton la sfârșitul sezonului 3.

Totuși, dat fiind modul în care s-au desfășurat lucrurile în ultimul episod din sezonul 3, ar fi șanse mari ca povestea lui Benedict (Luke Thompson) să mai întârzie. Având în vedere ordinea cărților, Benedict ar fi trebuit să fie protagonistul sezonului 3. Dacă mulți ne așteptam să îl vedem îndrăgostindu-se în sezonul 4, aflați că este foarte posibil ca protagonista viitoarelor episoade să fie Francesca.

bridgerton_301_unit_00680r.jpgbridgerton_301_unit_00680rIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Când ar avea premiera Bridgerton, sezonul 4 

Următoarea poveste de dragoste Bridgerton nu va sosi decât peste câțiva ani, potrivit showrunner-ului Jess Brownell. Scrierea scenariului pentru sezonul 4 se apropie de final, dar o să dureze până când aceste episoade disponibile pentru streaming pe Netflix. 

Lucrăm pentru a încerca să lansăm sezoanele mai repede, dar filmarea durează opt luni, apoi trebuie editate și dublate în fiecare limbă”, a declarat ea pentru The Hollywood Reporter. „Și scrierea durează foarte mult timp, așa că suntem într-un ritm care va dura doi ani. Încercăm să accelerăm, dar undeva în acest interval.” 

Așadar, sunt șanse foarte mari ca sezonul 4 din „Bridgerton” să apară pe Netflix în anul 2026. 

Sursa Foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton