Homepage  / Seriale / Netflix

Bridgerton, sezonul 4. Primele imagini de la filmări cu Yerin Ha și Luke Thompson

Bridgerton, sezonul 4. Primele imagini de la filmări cu Yerin Ha și Luke Thompson
5

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fani. Sezonul 4 din „Bridgerton” se află oficial în procesul de producție. Netflix a lansat primele imagini cu Yerin Ha și Luke Thompson de pe platoul de filmare. Luke îl interpretează pe Benedict Bridgerton, protagonistul sezonului 4. Partenera lui este Yerin Ha, care o interpretează pe Sophie Beckett.  

Primele imagini cu Yerin Ha și Luke Thompson din Bridgerton, sezonul 4 

Sezonul 4 din „Bridgerton” a intrat în producție, iar Netflix a lansat primele imagini cu Yerin Ha și Luke Thompson de pe platoul de filmare. 

Îndrăgitul Benedict Bridgerton, interpretat de Luke Thompson, este protagonistul sezonului 4 alături de iubita sa, captivanta Sophie Baek (Yerin Ha), o victimă a unor circumstanțe tragice. 

„Ceea ce este izbitor la sezonul 4 este lupta dintre un basm de școală veche propriu-zis – romantismul lui – și realitatea reală a lumii”, spune Luke Thompson pentru Tudum după o zi de repetiții. „Și ambele sunt adevărate. Trebuie să le păstrezi pe amândouă – romantismul și realitatea – în mână. În cea mai bună versiune a sa, „dragostea adevărată” se întâmplă la mijloc.”  

Primele imagini cu Yerin Ha și Luke Thompson din Bridgerton, sezonul 4  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Așadar, dacă până acum a stat ascuns în colțul sălilor de bal, acum Benedict este pregătit să intre în acțiune. El o cunoaște pe Sophie la un bal mascat, însă o va știi doar ca pe misterioasa „Lady in Silver”, povestea lor fiind inspirată de basmul „Cenușăreasa”.  

Yerin Ha s-a bucurat de sentimentul „jucăuș, eliberator, terapeutic” al pregătirii pentru filmări alături de Luke Thompson. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în timpul unei cine acasă la showrunner-ul Jess Brownell. „Îmi amintesc că Luke stătea acolo cu brațele larg deschise, pregătit pentru o îmbrățișare”, spune Ha pentru Tudum. „Acela a fost momentul în care am zi: ‘Ah, OK, nu am nevoie să mă stresez cu privire la aceste lucruri mici acum. Pot doar să mă concentrez cu adevărat pe legătura de pe ecran cu el.’”

Povestea din Bridgerton, sezonul 4 

Sezonul 4, după cum spune logline-ul, „își îndreaptă atenția către al doilea fiu boem, Benedict. În ciuda faptului că frații săi mai mari și mai mici sunt amândoi căsătoriți și fericiți, Benedict nu vrea să se așeze la casa lui”. Asta până când o femeie atrăgătoare captează atenția lui Benedict la balul mascat al lui Violet Bridgerton (Ruth Gemmell). Deși Benedict o cunoaște pe iubita sa doar ca pe Lady in Silver, ea este de fapt Sophie, o cameristă, cu propriile ei secrete și vise.” 

Deși fiică de conte, Sophie nu a fost niciodată recunoscută, așa că, după moartea contelui, odioasa ei mamă vitregă a transformat-o în servitoare personală, rol în care a chinuit-o ani la rând. Așadar, sezonul 4 al serialului de la Netflix este o reinterpretare a basmului „Cenușăreasa”, drept urmare mama și surorile vitrege ale protaginistei nu lipsesc din peisaj.

Noile personaje din sezonul 4 din „Bridgerton” 

Iată care sunt personajele noi din sezonul 4 din „Bridgerton”: 

  • Lady Araminta Gun, interpretată de Katie Leung. Căsătorită de două ori și văduvă de două ori, Araminta are două fiice care debutează pe piața căsătoriilor în acest sezon și simte presiunea de a mărita cel puțin una dintre fetele sale. Fabuloasă, exigentă și tranșantă, Araminta nu reacționează bine atunci când ceva – sau cineva – îi amenință poziția în societate.   
  • Rosamund Li, interpretată de Michelle Mao. Frumoasă, vanitoasă și dornică să-i facă pe plac mamei sale, Rosamund este fiica cea mare a Aramintei. În acest sezon social, Rosamund pune ochii pe Benedict. Și, la fel ca mama ei, Rosamund este hotărâtă să obțină ceea ce își dorește. 
  • Posy Li, interpretată de Isabella Wei. Sora mai mică și mai blândă a lui Rosamund debutează și ea anul acesta. Dar Araminta pune rareori accentul pe cel de-al doilea copil al ei. Posy are un comportament prea prietenos și vorbăreț. 

Și, deși nu sunt noi veniți în Mayfair, vă puteți aștepta să vedeți mai mult din două personaje Bridgerton deja îndrăgite. Emma Naomi (Alice Mondrich) și Hugh Sachs (Brimsley) vor face amândoi parte din distribuția principală a sezonului 4. 

Sursa foto: Instagram Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton