; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ben Whishaw_2212774b

Brian May îl vrea pe Ben Whishaw pentru rolul lui Freddie Mercury

23 October 2013

Ben-Whishaw_2212774bFoştii membri Queen, Brian May şi Roger Taylor, au fost de părere că Sacha Baron Cohen nu era cel mai potrivit actor pentru pelicula biografică despre Mercury, la care lucrează. Aşa că acum mizează pe atragerea în film a actorului homosexual Ben Whishaw – foto – (33 de ani).

Într-un interviu pentru UltimateClassicRock.com, May a explicat că au renunţat la colaborarea cu actorul britanic (care făcuse lecţii de canto pentru rol) pentru că prezenţa lui era prea puternică:

„Am simţit că ar atrage atenţia de la rol. Asta din cauza ultimelor lui trei filme – «Dictatorul», «Hugo» şi «Mizerabilii» – în care face roluri excelente, dar care sunt toate trei roluri de Sacha Baron Cohen. Şi ne-am gândit că într-un film despre Freddie nu trebuie să existe ceva care să atragă atenţia. Trebuie să crezi că cel care îl joacă pe Freddie chiar este Freddie'.

Pe de altă parte, Roger Taylor a spus că favoritul pentru rol este momentan un actor cu iniţialele „BW', confirmând că este vorba despre Ben Whishaw („Parfumul: Povestea unei crime', „Atlasul norilor', „007: Coordonata Skyfall'), scrie movieweb.com.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare