Homepage  / Vedete străine

Brian Austin Green și Sharna Burgess au dezvăluit că s-au logodit în secret. Modul inedit în care au făcut anunțul

Brian Austin Green și Sharna Burgess au dezvăluit că s-au logodit în secret. Modul inedit în care au făcut anunțul
6

de Andra Stana,

Brian Austin Green a cerut-o în căsătorie pe Sharna Burgess. Fostul lui Megan Fox și-a cunoscut viitoarea soție la sfârșitul anului 2020, iar cei doi au participat împreună la emisiunea Dancing With the Stars. Acum, actorul și dansatoarea profesionistă au anunțat că s-au logodit, cu luni în urmă, dar au preferat să păstreze discreția.

Brian Austin Green și Sharna Burgess s-au logodit

Brian Austin Green și Sharna Burgess au împărtășit o veste importantă în cel mai recent episod al podcastului lor. Cei doi au anunțat că sunt oficial logodnici, scrie ew.com.

Actorul din serialul „Beverly Hills, 90210” și vedeta de la „Dancing With the Stars” au dezvăluit că sunt de fapt logodiți de mai bine de două luni, făcând public acest lucru pentru prima dată în episodul de vineri al Oldish, podcastul pe care îl găzduiesc împreună cu Randy Spelling.

BREAKING NEWS – FILE PHOTO –  Megan Fox, Brian Austin Green end their marriage as Megan hooks up with rapper Machine Gun KellyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Aceștia au povestit că actorul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa în ziua în care a împlinit 50 de ani, pe 15 iulie, într-un moment intim, la finalul unei petreceri, înconjurat de copiii lor, inclusiv de fiul de un an al cuplului, Zane Walker Green, născut pe 28 iunie 2022, și de fiii lui Green cu fosta Megan Fox, Journey River, Bodhi Ransom și Noah Shannon. De asemenea, el are un fiu de 21 de ani, Kassius Marcil-Green, din relația sa cu Vanessa Marcil.

„Mi-am pus inelul pe deget și i-am îmbrățișat pe toți și a fost cel mai perfect, cel mai frumos moment, pentru că eram împreună”, a spus Burgess. „A fost unitatea noastră, știți, tribul nostru. Și îmi place că așa a vrut să o facă.”

Brian Austin Green și-a cunoscut actuala logodnică după despărțirea de Megan Fox

Brian Austin Green și Sharna Burgess au început să aibă o relație la cinci luni după ce Green a confirmat despărțirea de Fox, după aproape 10 ani de căsnicie, în mai 2020.

În octombrie 2020, Brian Austin Green și Sharna Burgess au sărbătorit un an de relație, actorul scriind pe Instagram la acea vreme: „Un an de când mă accepți într-un mod în care nu am mai fost iubit până acum.

„Ne-am cunoscut la o cafenea, apoi am avut câteva întâlniri și apoi am fost închiși într-o casă împreună”, a spus Burgess pentru People în iunie despre povestea ei de dragoste cu Green. „Am fost recunoscătoare pentru asta pentru că ne-a permis să nu ne grăbim și a fost cu adevărat minunat.”

În 2021, au făcut pereche în show-ul „Dancing With the Stars”.

Actorul a spus că întâlnirea cu Burgess „a fost ceva ce nu am mai experimentat până acum în viața mea”, adăugând: „La prima noastră întâlnire, pur și simplu am pierdut complet noțiunea timpului și același lucru s-a întâmplat și în următoarea dată. A devenit ceva semnificativ diferit de orice am experimentat până acum.”

Acum, după anunțul logodnei, Burgess a declarat că intenționează să își schimbe numele în Green după ce se vor căsători: „Vreau să am același nume de familie ca și copiii mei.”

După ce podcastul lor a apărut, Burgess și Green au postat pe conturile lor de Instagram, un videoclip în care poate fi văzut și inelul de logodnă.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton