; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dinescu si Brenciu_8766

Brenciu la cratiţă, duminică la „Politică şi delicateţuri”

08 April 2016

„Dinescu a reuşit ceea ce soţia mea nu a reuşit încă: să mă pună să gătesc', mărturiseşte Horia Brenciu în emisiunea din 10 aprilie, difuzată la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Dinescu si Brenciu_8766

„E un tip care împrăştie bucurie şi seninătate în jur', spune Mircea Dinescu despre invitatul său din ediţia din 10 aprilie a emisiunii „Politică şi delicateţuri'. Duminică, avem o ediţie plină de zarvă şi veselie, în prezenţa unui invitat talentat: Horia Brenciu. „Politică şi delicateţuri' poate fi văzută de la ora 15.00, la TVR 1 şi TVR HD sau online, pe TVR+.

Dinescu si Brenciu_8792

Horia Brenciu şi Mircea Dinescu se distrează de minune împreună, se completează reciproc şi „jonglează' cu ingredientele în bucătărie, apoi coboară în cramă pentru o muzică bună, o vorbă caldă, cu bucatele preparate alături. La bucătărie, gazda şi invitatul pregătesc un ostropel de cocoş de ţară cu o garnitură specială, o altă invenţie năstruşnică a lui Dinescu: rulouri de ştervie umplute cu piure.

Dinescu si Brenciu_8815

Plin de viaţă şi de farmec, Brenciu dă o mână de ajutor în bucătărie şi declară: „Dinescu a reuşit ceea ce soţia mea nu a reuşit încă: să mă pună să gătesc'. Replica lui Dinescu, despre musafirul său, vine imediat: „Horia e genul de om care are o delicateţe înnăscută, în ciuda zarvei pe care o poartă întotdeauna cu sine'.

Dinescu si Brenciu_8838

După ce bucatele sunt gata, show-ul şi agitaţia se mută din bucătărie în crama restaurantului Lacrimi şi Sfinţi, unde cei doi sunt aşteptaţi de taraful Constantin Lătăreţu şi de o carafă sănătoasă de vin rose de la Cetate. Aici, invitatul şi gazda trec la lucruri mai serioase: povestesc despre familie, carieră şi destin, iar din când în când se opresc, fie pentru a asculta muzică şi a cânta cu lăutarii, fie pentru a gusta din bucatele preparate, totul într-o atmosfera caldă şi prietenească.

Dinescu si Brenciu_8892

Ediţia Politică şi delicateţuri în care Horia Brenciu trece la cratiţă poate fi urmărită duminică, 10 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 1 şi TVR HD sau online, pe TVR+.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare