; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Brenciu: Crăciunul perfect e la Braşov

21 December 2011

Printre concerte pe care le va susţine în preajma Sărbătorilor de iarnă, Horia Brenciu îşi va face timp pentru finala de la „Vocea României', pe 26 decembrie, şi reîntâlnirea cu rudele şi prietenii din Braşov.

Horia Brenciu nu poate concepe Sărbătorile de iarnă în alt context decât al oraşului său natal. „Iarna şi toate sărbătorile de sezon înseamnă pentru mine… Braşov. Când eram mic credeam că Moş Crăciun s-a născut la poalele Tâmpei. Trebuie să recunoaştem că ar fi fost cadrul ideal pentru asta! Nu-mi aduc aminte foarte multe lucruri din tinereţile mele, dar ştiu precis că pe vremuri, troienele de zăpadă îşi respectau titulatura!', îşi aminteşte antrenorul de la „Vocea României'.

De când a intrat în rândul cântăreţilor profesionişti din ţara noastră, Horia Brenciu are două familii între care trebuie să se împartă cu ocazia sărbătorilor. „Până la 30 şi ceva de ani, toate sărbătorile le făceam în familie, în special cu tata. Pe măsură ce m-am apropiat de industria profesionistă de spectacole, alături de mine a luat naştere treptat şi altă familie, cea muzicală. Coroborată cu cea a companiei mele, HB Media Entertainment, toată gaşca numără, în clipa de faţă, aproape 30 de angajaţi şi colaboratori. Pentru mine, personal, fiecare concert, indiferent în ce parte a anului se întâmplă, e ca un fel de… Crăciun!'.

De Revelion, la Marriott

De vreo şapte ani încoace, Horia Brenciu şi orchestra sa cântă la Hotelul Marriott din Capitală în noaptea dintre ani. „Am un principiu pe care-l respect… De la an la an, de la un show la altul, trebuie să vii cu ceva proaspat, cu ceva surprinzător. Poate că ăsta este şi motivul îndelungatei noastre colaborări'.

Cântăreţul se gândeşte deja la concertele pe care le va susţine în 2012.

„Primăvara va veni cu primii ghiocei: concertele de la Sala Palatului. Cei care vor fi părtaşi la spectacole nu se vor relaxa câtuşi de puţin, ci vor munci cot la cot cu mine! Aşa am făcut în martie anul asta cu cele 4.500 de suflete care au venit la distracţie. Aşa voi face şi cu cei peste 9.000 de oameni care vor dansa pe 23 şi 24 martie 2012, tot la Sala Palatului!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare