; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Breaking Bad

„Breaking Bad”, de astăzi, în grila AMC | Când începe „Fear The Walking Dead”

07 May 2015

Postul AMC va difuza, din 7 mai, de la ora 23.00, „Breaking Bad'. Toate cele cinci sezoane ale serialului au fost achiziționate de AMC Networks International – Europa Centrală.

La începutul acestui an, am lansat ‘Better Call Saul, iar următorul pas logic este să difuzăm acum ‘Breaking Bad, în continuarea serialului prequel. Împreună cu ‘Breaking Bad şi cu multe alte titluri prestigioase din acest an, construim promisiunea de la lansare, de a aduce cât mai multe seriale originale AMC', a explicat Levente Malnay, CEO al AMCNI CE, motivul din spatele acestui nou acord de licenţă.

[Not a valid template]

„Breaking Bad' deţine – pe lângă mai multe premii prestigioase – premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic şi Globul de Aur pentru Cel Mai Bun Serial de Televiziune, ambele câştigate în 2014.

Se anunță alte premiere

Mai multe programe originale AMC se aşteaptă să aibă premiera în acest an în ţările Europei Centrale la doar 24 de ore de la lansarea din SUA. AMC va aduce telespectatorilor în iunie, al doilea sezon al dramei plasate în anii 80, serialul ‘Halt and Catch Fire , ce-l are în rolul principal pe Lee Pace.

De asemenea, AMC Global a achiziţionat drepturile internaţionale de difuzare ale celui mai aşteptat serial dramatic din televiziune, ‘Fear The Walking Dead, ce va avea premiera la sfârşitul verii. Această veste a fost urmată de anunţul recent că AMC Global va lansa ‘Into the Badlands la sfârşitul lui 2015.

Despre „Breaking Bad'

Walter White experimentează cea mai grea criză a vârstei mijlocii din lume. „Breaking Bad' îl umăreşte pe protagonistul Walter White (Bryan Cranston), un profesor de chimie de liceu care trăieşte în New Mexico împreună cu soţia, fiul adolescent bolnav de paralizie cerebrală şi noua bebeluşă. White este diagnosticat cu cancer în stadiul III şi i se oferă un prognostic de viaţă de doi ani. Având un nou sentiment de curaj bazat pe prognosticul medical şi o dorinţă de a asigura viitorul financiar al familiei sale, White alege să intre în lumea periculoasă a drogurilor şi a crimei şi urcă la putere în această lume. Serialul explorează cum se poate ca un diagnostic fatal ca al lui White să elibereze un om de grijile şi constrângerile zilnice ale societăţii normale şi urmăreşte transformarea sa de la un familist blajin la un pion principal în traficul de droguri.

Serialul a fost difuzat în România de Pro Cinema sub numele “Breaking Bad: Pe căi greşite”.

Te-ar putea interesa și:

Into the Badlands', un serial original AMC, intră în grila postului la toamnă

AMC va difuza un serial inspirat din The Walking Dead'| Primul sezon, la toamnă

Premieră: Postul AMC aduce în România serialul „Better Call Saul' | VIDEO

Din noiembrie, vedem serialele „Halt and Catch Fire' şi „The Divide' la AMC

Andrei Aradits („Te cunosc de undeva!') e mare fan „Breaking Bad'

'Breaking Bad', marele învingător la gala Primetime Emmy Awards

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare