; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Luis Fabiano

Brazilia înfruntă Portugalia în meciul zilei la CM 2010

25 June 2010

Două dintre cele mai puternice reprezentative de la Mondial se întâlnesc astăzi, de la ora 17.00, în ultima etapă a grupei G. Dincolo de legătura istorică dintre cele două ţări, Brazilia şi Portugalia îşi joacă şi viitorul la CM 2010, după debuturi precaute.

Astăzi se decid echipele care merg mai departe şi din grupa G, ultimele două meciuri din grupă (Portugalia- Brazilia şi Coreea de Nord-Coasta de Fildeş) jucându-se de la 17.00. Adevăratul cap de afiş al „Grupei Morţii' este, însă, clasicul Brazilia – Portugalia.

Ronaldo nu poate de unul singur

Ultima partidă din faza grupelor pentru ambele echipe stă sub semnul rivalităţii istorice dintre naţiuni. În ciuda avantajului din acest punct de vedere, portughezii nu stau prea bine la capitolul întâlnirilor directe cu fosta colonie, pierzând 12 dintre cele 18 meciuri cu Brazilia (două s-au terminat la egalitate).

La această ediţie, brazilienii, conduşi de Kaka&Co., au câştigat destul de greu cu încăpăţânaţii nord-coreeni, 2 – 1, în timp ce Portugalia n-a reuşit să îi dovedească pe jucătorii din Coasta de Fildeş, reuşind doar o remiză albă. Deşi starul Cristiano Ronaldo a strălucit, fiind ales omul meciului, colegii săi n-au reuşit să-l ajute, în special colegul din linia mediană Deco şi atacantul Liedson.
.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare