; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_DOF7229

„Bravo, România!”: Primele trei echipe intră în concurs marți, 5 aprilie

04 April 2016

Marți, 5 aprilie, de la 20.30, trei echipe dau startul concursului „Bravo, România!', show care va aduce la Antena 1 în fiecare marți de la 20.30 oameni simpli care vor străluci pe scenă pentru o cauză nobilă. Cei care vor sparge gheața și vor stârni aplauze sunt trei echipe: una de la o shaormerie din Băneasa, una de la o spălătorie ecologică și, a treia, echipa angajaților de la aeroportul Otopeni. Meserii diferite, povești de viață variate, oameni cu personalități distincte, toți își vor învinge emoțiile și vor arăta cât de bine se descurcă pe scenă și cât de talentați sunt la dans, muzică și interpretare artistică. La „Bravo, România!' vin cei care vor să schimbe ceva, să dea ceva societății: concurenții nu vor să se afirme ei pe scenă, ci să arate că prin implicarera lor, prin depășirea propriilor limite, vor să ajute.

[Not a valid template]

În fiecare ediție, trei echipe de angajați ai unor firme mai mici sau mai mari se întrec în numere spectaculoase. Spiritul de echipă este cuvântul de ordine, mai ales că fiecare echipă are un caz social pentru care participă. Îndrumați de câte un coregraf, Dana Dorian și asistentele ei, concurenții vor pune în scenă câte un număr de musical. Așa se face că această provocare va fi o premieră atât pentru băieții care prepară sute de shaorme pe zi, dar și pentru doamnele Silvia, Olga sau Maria, de meserie croitorese și călcătorese la spălătorie sau pentru inspectorii și agenții de la Compania Națională Aeroporturi București. Fiecare dintre acești oameni va păși pe scenă pentru prima oară și, după îndelungi repetiții, va arăta dacă a învățat să cânte și să danseze mai ceva ca Fred Astaire și Ginger Rogers. De la proprietari și manageri, la angajați, toți își vor uni forțele și vor da tot ce au mai bun pe scenă, vor miza pe spiritul de echipă care îi unește pentru a ajuta pe cineva, fie că e vorba de înființarea unei cantine pentru cei nevoiași, a unui cămin pentru bunici sau susținerea unui club de aeromodelism, care dă de ani de zile generații de profesioniști.

Care dintre echipe va câștiga prima ediție și va primi un cec în valoare de 5000 de euro, pentru a-i dona cazului pentru care concurează, telespectatorii Antena 1 vor afla marți, 5 aprilie, de la 20.30. Totodată, echipa câștigătoare a fiecărei ediții se va califica pentru Marea Finală, unde are șansa să ia premiul cel mare de 20.000 de euro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare