; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_Ladies first

„Bravo, România!” își găsește sâmbătă câștigătorul

03 June 2016

Sâmbătă, 4 iunie, de la 20.00, la Antena 1, opt echipe de români inimoși se întrec în finala „Bravo, România!' pentru marele premiu de 20.000 de euro.

[Not a valid template]

Se anunță o seară plină de strălucire sâmbătă la finala emisiunii „Bravo, România!'. De la ora 20.00, Antena 1 difuzează ultima întrecere în pași de dans și triluri ale celor opt echipe câștigătoare din fiecare ediție a show-ului. Opt ediții, opt echipe care au luptat pentru o cauză nobilă și au câștigat pentru aceasta câte 5.000 de euro, premiul fiecărei ediții, ore de repetiții istovitoare, multă muncă și nopți pierdute, dar și dăruire și talente nebănuite scoase la iveală pe scenă, toate au fost ingredientele unui show unic, în care românii au arătat că unindu-și forțele se pot distra, pot face spectacol și totodată pot ajuta.

În finală opt echipe se vor întrece în musicaluri de-a dreptul cuceritoare: vor spune povești pe ritmuri de muzică, vor îmbrăca haine speciale, vor evolua în decoruri care îi vor purta pe telespectatori în cele mai neașteptate locuri și timpuri. Cine va câștiga aprecierea juriului, ce momente savuroase vor avea loc în platou, dar și cine va pleca acasă cu marele premiu de 20.000 de euro, telespectatorii Antena 1 vor afla sâmbătă de la 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare