; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bravo ai stil! mic

“Bravo, ai stil!” va debuta în toamnă, la Kanal D

30 June 2016

Peste 2.000 de tinere s-au înscris până acum la castingul pentru noua emisiune, Bravo, ai stil!', unicul show ce premiază stilul personal.

Bravo ai stil!

Formatul internațional My Style Rocks', ce va intra în grila de toamnă Kanal D cu numele de Bravo, ai stil!', a trezit interesul a sute de tinere dornice să își pună în valoare atitudinea în lumina reflectoarelor. La o săptămână de la anunțul castingului pentru show, peste 2.000 de participante s-au înscris în cursa pentru marele premiu: 100.000 de lei și o colaborare ce le deschide porțile unei cariere în televiziune.

casting Kanal D

Castingul se desfășoară în continuare, reprezentantele sexului frumos care au împlinit vârsta de 18 ani și care știu cum să-și pună în valoare personalitatea prin ținută se pot înscrie în concurs intrând pe casting.kanald.ro.

„Bravo, ai stil!' este un show despre atitudine și stil, podiumul fiind pretextul pentru ca participantele să arate cât de bine se simt în pielea lor, să cucerească juriul și telespectatorii, indiferent de conflictele inerente unui astfel de concurs.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare