Homepage  / Televiziune

„Bravo, ai stil!” 2023 se transferă de la Kanal D. Ce post TV va transmite sezonul 8

„Bravo, ai stil!” 2023 se transferă de la Kanal D. Ce post TV va transmite sezonul 8

de Ioana Maria,

„Bravo, ai stil!”, show-ul inspiraţional despre atitudine şi evolutie, se pregăteşte să-şi redeschidă porţile. Și nu oriunde, ci la o nouă televiziune care se lansează luna viitoare. Iată toate detaliile.

Dogan Media, din care face parte Kanal D, va lansa în curând o nouă televiziune generalistă, și anume: Kanal D2.  Noul post TV va emite full HD din 2 aprilie, odată cu lansarea noului sezon al show-ului inspiraţional “Bravo ai stil!” 2023, cu o ediţie specială, in premieră, duminică, de la ora 19:00.  

Postul TV Kanal D2 va veni cu o alternativă de programe pentru publicul larg, cu producţii originale, entertainment de calitate şi informaţie utilă.

„Bravo, ai stil!” va fi difuzat la Kanal D2, din 2 aprilie, de la 19:00.

Când începe „Bravo, ai stil!” 2023

“Ne bucuram mult să venim cu veşti bune, mai ales în această zi specială. Kanal D2 va emite începând din 2 aprilie, va fi o televiziune generalistă, cu o adresabilitate naţională. Bravo, ai stil!, o emisiune fanion, cu un succes uriaş, va face parte din grila de programe a Kanal D2.  E un transfer important, strategic, care are legatură şi cu poziţionarea noului post TV. ”, a spus Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D.

Ilinca Vandici a confirmat și ea și a oferit primele declarații pe Instagram:

    

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton