Homepage  / Televiziune

Bravo, ai stil!, înlocuit cu un serial turcesc la Kanal D2. Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de Ilinca Vandici

Bravo, ai stil!, înlocuit cu un serial turcesc la Kanal D2. Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de Ilinca Vandici
11

de Andra Stana,

Reality show-ul „Bravo, ai stil!” va ieși curând din grila postului Kanal D2, acesta fiind înlocuit cu un nou serial turcesc. De când intră în vigoare schimbarea și ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de Ilinca Vandici.

Bravo, ai stil!, noul program de difuzare în grila Kanal D

„Bravo, ai stil!”, show ajuns la sezonul cu numărul 8, s-a mutat în primăvara acestui an pe nou lansatul Kanal D2. Acum, postul a anunțat revenirea emisiunii Ilincăi Vandici pe Kanal D, dar și schimbarea orei cu care fanii erau obișnuiți.

După trei luni pe Kanal D2, „Bravo, ai stil!” se mută înapoi pe Kanal D. Schimbarea va avea loc începând din 12 iulie. Potrivit unui comunicat al postului, „emisiunea care inspiră milioane de oameni prin spectacolul stilistic, evoluţia concurentelor și expertiza juraţilor” va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la 22.30, la Kanal D. Până atunci, „Bravo, ai stil!” va continua să fie difuzat pe Kanal D2, de luni până vineri, așadar de 5 ori pe săptămână, de la ora 19.00.

Bravo ai stil, înlocuit cu un serial turcesc la Kanal D2. Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de Ilinca VandiciIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Schimbarea apare în contextul în care „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, difuzat de miercuri până vineri, de la 22.30, pe Kanal D, intră în vacanță.

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, şi cei trei jurați, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu şi Alexandru Abagiu, îşi continuă misiunea de mentori pentru o nouă generaţie „Bravo, ai stil!”, la Kanal D, unde îi invită pe telespectatori să urmarească în continuare evoluţia concurentelor în show-ul despre stil, modă şi atitudine.

Fanii emisiunii, nemulțumiți de scoaterea „Bravo, ai stil!” din grila Kanal D2

Postarea despre mutarea „Bravo, ai stil!” pe alt post TV a strâns sute de like-uri pe Instagram în doar două ore de la publicare, iar fanii emisiunii au reacționat cu multe comentarii, majoritatea negative. „Eu zic că acele plângeri la CNA au funcționat”, „Pare o încercare de a mai salva show-ul, dar mai tare îl ingroapă”, „Proastă alegere schimbarea orei”, „Doar de 3 ori în săptămână va fi difuzată emisiunea, nu vreau! Ora mi se pare târzie! Și totuși de ce v-ați mutat înapoi la Kanal D? Dorim o explicație”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Serialul turcesc „Dragoste și speranță” înlocuiește „Bravo, ai stil” în grila Kanal D2

În perioada următoare, Kanal D2 va veni în întâmpinarea fanilor serialelor turcesti cu o nouă producţie impresionantă. Mai precis, este vorba de serialul „Dragoste şi speranţă”, în original „Aşk Ve Umut”.

Noua producție turcească va avea premiera la Kanal D2 luni, 10 iulie. Cu o intrigă bine conturată, în care se împletesc iubirea şi obstacolele ce apar în calea celor mai alese sentimente, noul serial va cuceri publicul Kanal D2 şi va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 19:00

Producţia aduce în prim-plan poveşti imposibile de iubire, eterna luptă între generaţii şi conflicte domestice care pot destrăma o familie.

Sursa foto: Kanal D, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton