; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bravo_ai_stil!   Kanal D

“Bravo, ai stil!”: Ce ținute vor purta Iulia Albu și Raluca Bădulescu

18 August 2016

Începând din 22 august, de luni până vineri, de la ora 17.00, și în fiecare duminică, de la ora 20.00, veți putea urmări la Kanal D, Bravo, ai stil!'. Au început filmările, iar jurații, Iulia Albu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, își etalează ținutele vestimentare care mai de care mai extravagante și mai scumpe.

[Not a valid template]

Iulia Albu și-a scos artileria grea pentru cel mai asteptat show al toamnei. Atunci când vine vorba despre stil, juratul de la Bravo, ai stil!', spune că plătește oricât pentru o ținută de calitate, chiar dacă nu valoarea financiară a unui outfit te poate face să ai stil.

Întotdeauna îmi aleg ținutele în funcție de evenimentul la care particip, dress code, și poate cel mai important, în funcție de propria personalitate. De asemenea, pentru ședintele foto realizate pentru show-ul de la Kanal D, toate ținutele pe care le-am purtat sunt concepute de mine, iar valoarea fiecărei piese se ridică la câteva mii de euro. Ținutele pe care le port în emisiunea sunt diferite total de la o ediție la alta și sunt formate din piese semnate de case de modă pe care le agreez și din piese pe care mi le concept eu, special pentru acest show. De asemnea, voi purta și ținute care costă 10.000 de euro, însă nu valoarea unei ținute este cea care face diferența, ci persoana care o poartă', spune Iulia Albu.

Nici Raluca Bădulescu nu se lasă mai prejos și ținutele vestimentare pe care le poarta în fiecare ediție a emisiunii Bravo, ai stil!' se ridică la câteva mii de euro fiecare.

Port îmbrăcăminte atât de la case de modă internaționale cât și de la designeri români cărora le apreciez enorm munca. Stilistul Cătălin de la Berlin știe excat ce mi se potrivește și mă sfătuiește ce să port în fiecare ediție, de la accesorii până la coafură. Nu ies din cuvântul lui!', spune Raluca Bădulescu.

Iulia Albu pune preț pe accesorii și afirmă că acestea sunt un element important în vestimentația ei, costul lor ridicându-se la câteva mii de euro fiecare.

Majoritatea pălăriilor pe care le port sunt semnate Phillip Treacy, nu pentru că sunt snoabă, ci pentru că îmi place să aleg lucruri de calitate și cu poveste', continuă juratul de la Bravo, ai stil!', care în prima ediție a emisiunii va purta o asemenea pălărie sofisticată.

Vedeta Kanal D a mărturisit că valoarea creațiilor purtate în show-ul de la Kanal D care va debuta pe 22 august, dar și cele pe care le-a îmbrăcat de-a lungul timpului în aparițiile de la WOWBiz' se ridică la zeci de mii de euro.

Cea mai scumpă rochie pe care am purtat-o a fost în valoare de 20.000 de euro, de la un brand renumit', conchide aceasta.

Accesoriile, elementul de bază în styling-ul Raluca Bădulescu, joacă un rol foarte important în imaginea de ansamblu, după cum spune aceasta.

Întotdeauna accesoriile au însemnat un element foarte important pentru mine, majoritatea sunt de la branduri de renume, dar mereu îmi cumpăr și accesorii noi, mai scumpe sau mai puțin scumpe. Îmi plac cele aurii, cu cât sunt mai strălucitoare, mai mari, cu cât sunt mai opulente, cu atât îmi plac mai mult. Am păstrat și accesoriile de pe vremea când aveam alte dimensiuni ale corpului J', povestește Raluca.

Nu ratați începând de luni, 22 august, de la ora 17.00 debutul emisiunii Bravo, ai stil!', la Kanal D. Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 17.00, și în fiecare duminică, începând cu ora 20.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare