Homepage  / Vedete străine

Brandon Sklenar, luat la întrebări de Ryan Reynolds și Hugh Jackman despre relația lui cu Blake Lively la filmările pentru „Totul se termină cu noi”. „A fost uimitor”

Brandon Sklenar, luat la întrebări de Ryan Reynolds și Hugh Jackman despre relația lui cu Blake Lively la filmările pentru „Totul se termină cu noi”. „A fost uimitor”
4

de Roxana Mirea,

Brandon Sklenar, protagonistul din „Totul se termină cu noi” / „It Ends With Us”, a avut parte de un interviu neașteptat cu Ryan Reynolds și Hugh Jackman. În film, personajul lui Brandon are o relație cu personajul lui Blake Lively, soția lui Ryan. Așadar, actorul din „Deadpool” a venit să îi ceară socoteală lui Brandon despre ipostazele în care apare cu Blake în film.

Tachinări între Brandon Sklenar și Ryan Reynolds

Brandon Sklenar, protagonistul din „Totul se termină cu noi” / „It Ends With Us”, nu s-a așteptat să aibă parte de un interviu surpriză cu Ryan Reynolds și Hugh Jackman. Marți, Sklenar, în vârstă de 34 de ani, a participat la premiera din New York a filmului, unde a oferit un interviu pentru ET despre recentul promo viral, despre care „nu avea nicio idee”.   

Înainte de premieră, Reynolds, în vârstă de 47 de ani, a distribuit un clip în care se strecoară la un interviu cu Sklenar – care joacă rolul iubitului soției lui Reynolds, Blake Lively, în „It Ends With Us” – și se dă drept intervievator pentru a-l întreba pe actor despre natura relației sale cu Lively, în vârstă de 36 de ani. De asemenea, Reynolds i-a cerut mamei sale reale, Tammy Reynolds, să îl interogheze pe Sklenar, precum și pe Jackman, în vârstă de 55 de ani, colegul său din „Deadpool și Wolverine”, care îi este prieten bun în viața reală. 

Tachinări între Brandon Sklenar și Ryan Reynolds Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Asta e tare. Nu în fiecare zi soțul ajunge să îl intervieveze pe iubitul soției sale dintr-un într-un film, este o nebunie!” spune Ryan, punându-l pe Brandon într-o situație inconfortabilă.

„Hai să începem, bine? Deci, te-am văzut pozând într-o fotografie cu doamna Reynolds, și um – îmi pare rău, cum îi spui? Aveți o poreclă sau ceva?” întreabă Ryan, determinându-l pe Sklenar să confirme că nu au.

Ryan continuă să-l interogheze pe Sklenar în legătură cu ședința foto „sugestivă”, unde lucrurile iau o întorsătură când îl întreabă cum de a reusit să aibă un fund așa bombat. „Este genetic? Ai un fel de rutină de genuflexiuni cu unghiuri joase pentru a face această regiune să apară în acest fel? Faci contrabandă cu dovleci?”

După ce Ryan îi spune lui Sklenar că „inima îi bate ca nebuna”, Brandon îi recomandă să ia o pauză. Când Ryan pleacă în cele din urmă – după o îmbrățișare lungă și stânjenitoare – este înlocuit de mama sa, Tammy Reynolds.

Ei bine, nu în fiecare zi soacra actriței principale ajunge să intervieveze iubitul și bărbatul care încearcă să-l înlocuiască pe scumpul meu ursuleț Ryan”, îi spune Tammy lui Sklenar.

Dar, la fel ca fiul ei, Tammy nu poate rezista farmecului lui Sklenar. Ea chiar îl informează că soțul ei, James, a murit în 2015 și că fiul ei își caută un nou tată. Ryan apare din nou, cerându-i lui Sklenar să fie noul său tată, ceea ce acesta din urmă acceptă fără să vrea.

Apoi Tammy este înlocuită de cel mai bun prieten și al lui Ryan, Hugh Jackman. „Nu se întâmplă în fiecare zi ca un tip să intervieveze iubitul soției celui mai bun prieten al său și tipul care încearcă să-l înlocuiască pe Ryan ca soț. Și pe mine ca cel mai bun prieten al său”, îi spune Jackman amenințător lui Sklenar.

Actorul spune că are o singură întrebare pentru Sklenar: „De ce naiba te încurci cu soția celui mai bun prieten al meu?”

Dar, la fel ca Ryan și Tammy înaintea lui, Jackman se îndrăgostește și el de Sklenar. În cele din urmă, el, Ryan și Tammy îl adoră pe actor, Jackman declarând chiar: „Cred că l-am găsit pe următorul Wolverine”.

Brandon Sklenar a povestit că a foarte emoționat când a afoat că îl va întâlni pe Hugh Jackman pentru acel video.

Am aflat că Hugh vine cu o oră înainte”, a explicat Sklenar. „El este visul la propriu… Adică, toți sunt…. [dar] să ai pe cineva care este atât de prolific și incredibil – ar putea fi un musical, ar putea fi Wolverine, ar putea fi Prisoners, ar putea fi orice ar fi, și el este literalmente unul dintre cei mai mari actori care merg pe Pământ.” 

Brandon Sklenar, emoționat de întâlnirea cu Hugh Jackman 

Sklenar a spus că a fost cu adevărat emoționat de întâlnirea cu Hugh Jackman. „Este atât de incredibil de amabil și cu picioarele pe pământ”, a spus el. „Am terminat videoclipul și am plecat și cineva a venit și mi-a spus: „Vrei o cafea cu gheață?” Și am început să plâng, să plâng cu adevărat. A fost atât de frumos.” 

„A fost un lucru atât de frumos de făcut, un astfel de spectacol în semne de sprijin”, a adăugat el, referindu-se la faptul că Reynolds și Jackman s-au implicat în promovarea unui film în care nici măcar nu joacă. „A fost pur și simplu uimitor, ca la nivel uman. Pur și simplu incredibil.” 

„It Ends With Us” – adaptat după romanul cu același nume al lui Colleen Hoover – urmărește relația volatilă a proprietarei unui magazin de flori, Lily Bloom (Blake Lively), cu iubitul ei, Ryle Kincaid (Justin Baldoni), pe fondul reapariției primei ei iubiri, Atlas Corrigan (Sklenar). Filmul are premiera pe 9 august 2024.  

Sursa Foto: Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton