Homepage  / Vedete străine

Bradley Cooper și Gigi Hadid nu-și mai ascund relația. Ce diferență de vârstă există între cei doi îndrăgostiți

Bradley Cooper și Gigi Hadid nu-și mai ascund relația. Ce diferență de vârstă există între cei doi îndrăgostiți
11

de Cristina Țapu,

Bradley Cooper, în vârstă de 49 de ani și Gigi Hadid, cu 21 de ani mai mică decât celebrul actor, nu-și mai ascund relația. Cei doi îndrăgostiți au fost fotografiați în timp ce se plimbau de mână în Londra, Marea Britanie.

Bradley Cooper și Gigi Hadid nu-și mai ascund relația

Dacă până în prezent au preferat să nu se afișeze împreună la evenimentele mondene la care au participat, se pare că Bradley Cooper și Gigi Hadid sunt gata să ducă relația la următorul nivel. Îndrăgostiții au fost surprinși zilele trecute în timp ce se plimbau în Londra, ținându-se de mână. Cei doi au vorbit plini de vervă pe parcursul plimbării, iar privirile tandre nu au lipsit, spre deliciul fotoreporterilor.

Primele imagini au fost publicate inițial de Page Six și o surprind pe Gigi Hadid într-o ținută șic, purtând o geacă de piele oversized, pantaloni largi de culoare maro, o poșetă mică și părul prins într-o coadă de cal. În schimb, Bradley Cooper a atras atenția cu o căciulă interesantă, asortată cu pantalonii și a optat pentru un palton scurt.

La începutul săptămânii, Cooper și Hadid au fost surprinși într-un aeroport din New York, călătorind împreună. Acum este evident că cei doi se îndreptau spre Londra și că relația lor este din ce în ce mai interesantă.

Filme la TV azi, 10 noiembrie 2023 „Omul-Păianjen 2”, „Ultimul Samurai”, „Dincolo de limite”, „Ghinionistul”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Celor doi le place să petreacă timp împreună și s-au prezentat unul altuia oamenilor importanți din viața lor. Îi leagă pasiunea pentru munca lor, iubirea pentru familie și, cel mai important, faptul că sunt părinți. Oamenii din jurul lor cred că sunt grozavi împreună.”, a dezvăluit o sursă din anturajul celor două vedete.

Ambii au copii din fostele relații

Bradley Cooper a fost căsătorit cu Jennifer Esposito din 2006 până în anul 2007 și a avut o relație de lungă durată alături de supermodelul Irina Shayk. Cei doi și-au spus adio în anul 2019, dar au rămas în relații de amiciție de dragul fiicei pe care o au împreună.

Gigi Hadid și fostul membru al formației One Direction, Zayn Malik au avut o relație care a durat opt ani. Cuplul a decis să pornească pe drumuri separate în anul 2021, la doar un an după ce fotomodelul a adus-o pe lume pe micuța lor, cu numele de Khai.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton