Homepage  / Vedete străine

Bradley Cooper și fiica lui, apariție de senzație pe covorul roșu. Lea a arătat absolut adorabil

Bradley Cooper și fiica lui, apariție de senzație pe covorul roșu. Lea a arătat absolut adorabil
11

de Roxana Mirea,

Bradley Cooper a avut o apariție de senzație pe covorul roșu de la premiera filmului „Maestro”. Acesta a venit la eveniment însoțit de fiica lui, Lea De Seine Shayk Cooper, în vârstă de 6 ani. Micuța a arătat ca o păpusă, fericită alături de tatăl ei. Iată imaginile.  

Bradley Cooper, alături de fiica lui pe covorul roșu 

Bradley Cooper își face fiica mândră! Actorul, în vârstă de 48 de ani, a pășit pe covorul roșu pentru premiera celui mai recent film al său, Maestro, și a pozat alături de adorabila sa fiică de șase ani, Lea De Seine Shayk Cooper, pe care o are cu fosta parteneră, Irina Shayk. 

Cooper zâmbea cu gura până la urechi în timp ce o ținea de mână pe micuța lui. Lea a fost îmbrăcată într-o rochie cu imprimeu animal print și pantofi de un auriu strălucitor. Și-a accesorizat look-ul cu o poșetă roșie. În ceea ce-l privește pe tatăl ei, acesta a participat la eveniment îmbrăcat într-un costum albastru închis. 

Bradley Cooper, alături de fiica lui pe covorul roșu Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Faptul că a devenit tată l-a făcut pe Cooper să privească viața într-un mod nou, a spus el într-o apariție în cadrul podcastului SmartLess. „Fiecare lucru este absolut umbrit de, sau adus în culori glorioase, de faptul că pot fi tatăl unei ființe minunate”, a spus el, potrivit People.

De când s-au despărțit în 2019, Cooper și Shayk s-au străduit să rămână prieteni și să fie părinți dedicați fetiței lor.  

O învățăm pe fiica noastră că cel mai important lucru este să fie bună cu oamenii. De fiecare dată când o trimitem la școală, îi spunem: „Amintește-ți bunătatea și dragostea””, a explicat Shayk într-un eseu scris pentru Harper’s Bazaar la începutul acestui an. 

Când are premiera filmul Maestro pe Netflix 

Filmul Netflix va putea fi urmărit pe platformă pe 20 decembrie și a fost regizat și co-scris de Cooper. Acesta joacă, de asemenea, în film, în rolul regretatului Leonard Bernstein, celebrul dirijor și compozitor al piesei West Side Story.  

Maestro este o poveste de dragoste impunătoare și neînfricată care relatează relația de o viață dintre Leonard Bernstein și Felicia Montealegre Cohn Bernstein. O scrisoare de dragoste pentru viață și artă, Maestro este, în esența sa, un portret emoțional epic al familiei și al iubirii”, se arată într-un logline oficial.

MaestroIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 11

Sursa Foto: Profimedia, Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton