; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bradley Cooper îl va juca pe Leonard Bernstein într un film Netflix

Bradley Cooper îl va juca pe Leonard Bernstein într-un film Netflix

04 August 2020

Bradley Cooper va interpreta rolul celebrului dirijor și compozitor american Leonard Bernstein, autor, printre altele, al muzicalurilor „West Side Story' și „Candide'.

Filmul este destinat să fie următorul hit Netflix, după „The Irishman', „Poveste despre căsnicie' sau „Cei doi papi'.

Bradley Cooper (care a debutat în regie în 2018, cu „S-a născut o stea') va fi regizor, protagonist și producător al filmului – care încă nu are titlu -, dar și scenarist, împreună cu Josh Singer („Spotlight'). Se estimează că filmările vor începe în primele luni ale anului 2021. Oficialul Netflix Scott Stuber a declarat pentru Deadline că este „entuziasmat de pasiunea cu care Cooper intenționează să ilustreze căsnicia de treizeci de ani a lui Leonard Bernstein cu actrița de origine chiliană Felicia Montealegre, o relație complicată, din care nu au lipsit dramele'.

În ultimii doi ani, Bradley Cooper a cooperat îndeaproape cu cei trei copii ai dirijorului, Jamie, Alexander și Nina, și a achiziționat în exclusivitate drepturile asupra muzicii lui Bernstein.

Filmul lui Cooper nu va fi singurul care îl va omagia pe dirijor, de la a cărui moarte se împlinesc în octombrie 30 de ani (Bernstein a murit la 72 de ani, în 1990). Remake-ul regizat de Steven Spielberg după „Poveste din cartierul de Vest', a cărui muzică e compusă de Bernstein, urmează să fie lansat în SUA pe 18 decembrie, iar pe Broadway se pregătește o montare a aceluiași spectacol.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare