Homepage  / Vedete străine

Brad Pitt a cheltuit o sumă fabuloasă pentru operațiile estetice. Ce intervenții are actorul

Brad Pitt a cheltuit o sumă fabuloasă pentru operațiile estetice. Ce intervenții are actorul
14

de Cristina Țapu,

Brad Pitt, în vârstă de 60 de ani, a făcut furori pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes, iar în rândul fanilor există speculații conform cărora actorul ar fi apelat la medicul estetician pentru a șterge de pe chip semnele trecerii timpului.

Brad Pitt ar fi cheltuit 130.000 de dolari pentru operațiile estetice

Cele mai recente speculații existente în presa de peste Ocean sugerează că starul hollywoodian ar fi cheltuit nu mai puțin de 130.000 de dolari pentru a-și menține aspectul tineresc, iar experții în chirurgie estetică cred că acesta a apelat la un lifting facial complet pentru a-și menține un aspect tineresc.

Venice Wolfs PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Cu toate acestea, ceea ce a captat atenția multora privind apariția lui Brad Pitt la Festivalul de Film de la Cannes nu a fost doar noua sa relație, ci și felul în care actorul părea să fi găsit elixirul tinereții veșnice. Mai mulți medici esteticieni au analizat cu atenție imagini în care apare Brad Pitt la diferite evenimente în ultimii trei ani și au ajuns la concluzia că fostul soț al Angelinei Jolie a suferit transformări vizibile de ordin estetic.

„Ridurile faciale nu dispar pur și simplu, iar nicio cantitate de cremă hidratantă nu le poate face să dispară”, a spus Arun Narang, adăugând că cicatricile de la nivelul urechilor, unde pielea este întinsă în timpul unui lifting facial, sunt un semn clar al unei astfel de proceduri. În plus, Laura Kay, specialistă în cosmetică, a subliniat că Pitt pare să fi investit în câteva proceduri minore, cum ar fi botoxul sau peelingul facial.

Brad Pitt are o relație cu Ines de Ramon, cu 29 de ani mai tânără

Brad Pitt s-a aflat în centrul atenției pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția. Actorul, în vârstă de 60 de ani, a apărut la brațul iubitei sale, cu 29 de ani mai tânără, Ines de Ramon. Cei doi s-au completat perfect din punct de vedere vestimetar. În timp ce Brad Pitt a purtat un costum Louis Vuitton special creat pentru această ocazie importantă, Ines de Ramon a ales o rochie albă.

Ines de Ramon nu activează în domeniul cinematografiei, precum celebrul său iubit. De Ramon are o carieră în domeniul bijuteriilor. În prezent, ea este vicepreședinte al Anita Ko Jewelry și, conform profilului său de pe LinkedIn, lucrează în cadrul companiei de aproape trei ani.

Deși lucrează în industria bijuteriilor de aproape un deceniu, de Ramon pare să aibă o pasiune pentru sănătate și nutriție. Ea este antrenor certificat și a primit licența de a fi nutriționist de la Institutul pentru Nutriție Integrativă în 2019.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton