; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad şi Angelina îşi păzesc castelul cu soldaţi din trupele speciale

20 September 2011

Actorii Brad Pitt (47 de ani) şi Angelina Jolie (36 de ani) ţin la securitatea lor şi a celor şase copii pe care îi cresc împreună, aşa că au angajat o echipă de foşti membri în forţele speciale britanice pentru a-i păzi.

„The Sun' scrie că – după ce au aflat că grupări de crimă organizată din Rusia şi Italia sparg des casele înstărite din zonă – cei doi îşi păzesc castelul din sudul Franţei, reşedinţa lor atunci când nu filmează, cu ajutorul unui sistem de securitate de 150 de milioane de lire sterline şi nu numai.

„Brad a angajat o echipă de tipi care au fost în forţele speciale, care păzesc nonstop proprietatea ca nişte vulturi. Văd tot ce se întâmplă în camerele cu senzori de mişcare, conectate la ecrane TV', a explicat o sursă.

Castelul francez cu săli de sport separate pentru Angie şi Brad, un jacuzzi, o saună şi camere de biliard e acum plin de echipamente „ca în filmele cu James Bond', a continuat sursa: „Pentru a trece dintr-o cameră în alta trebuie să treci de panouri cu recunoaştere electronică a amprentelor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare