; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad și Angelina chiar și-au anulat nunta?

12 November 2012

Brad Pitt și Angelina Jolie și-ar fi anulat mult așteptata nuntă, scrie National Enquirer. De vină ar fi fost gelozia extremă de care a dat dovadă Angie, chiar în timpul pregătirilor pentru grandioasa ceremonie din Franţa.

Cearta dintre cei doi actori ar fi început din cauza unor probleme de organizare ale petrecerii, dar lucrurile au luat o altă turnură când Angelina l-ar fi acuzat pe Brad că ar avea în anturajul său prea multe femei.

„Angie e îngrijorată că reclamelele la parfumul Chanel vor aduce în preajma lui Brad multe femei tinere, iar el va fi tentat să o înșele. Lipsa ei de încredere nu este o noutate, dar paranoia ei a întrecut orice limită după ce Brad a început să fie distant. Ea a crezut mereu că Brad are ceva de ascuns', a spus o sursă.

Aceeași sursă a povestit că Angelina Jolie „a știut de la bun început că, atunci când Brad se plictisește de o relație, el caută distracții în altă parte'.

Pe de altă parte, starul din „Moneyball' s-ar fi săturat de gelozia logodnicei sale. El crede că e doar o strategie pentru a distrage atenția asupra adevăratelor ei probleme. Mai mult, Brad ar fi sugerat că Angie nu ar putea scăpa de problemele ei de comportament fără ajutor specializat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare