; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad şi Angelina, casă de 40 de milioane de dolari

27 July 2010

Cuplul de actori a cumpărat o casă în provincia italiană Verona. Locuinţa dispune de 15 dormitoare, şapte grupuri sanitare, o cameră pentru vizionarea filmelor, sală de gimnastică, două piscine şi jacuzzi, relatează celebritywonder.com.

Consultantul imobiliar Alexander Proto a declarat: „Vroiau ceva exclusivist şi într-un timp record, astfel încât să petreacă vacanţa de vară în Italia'.

Actorii au văzut şi alte două locuinţe mai ieftine, în valoare de 10 milioane de dolari fiecare, înainte de a decide să cheltuiasca 40 de milioane de dolari pe imobilul respectiv.

Între timp, Angelina Jolie (35 de ani) a mărturisit că se teme de momentul în care copiii ei se vor face mari.

Actriţa, care creşte şase copii alături de Brad Pitt (46 de ani), spune că nu-şi poate imagina cum va fi viaţa ei când micuţii vor fi destul de mari pentru a avea mai multă libertate.

„În cele din urmă, toţi copiii ajung la adolescenţă. Nu sunt pregătită. Mă bucur că mai am câţiva ani până atunci. Nu sunt pregătită să-i văd cum conduc maşini şi se duc la întâlniri. Mă apucă groaza numai când mă gândesc la asta', a spus actriţa din „Salt' – filmul se lansează pe 6 august.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare